Annonce
Midtsyd

Bonuskilo ingen hindring: Gør comeback på håndboldbanen

Mens klubbens ungdom gerne giver den gas på banen, som her til Brag i Hallen, så er det nu herrernes tur. Tilbuddet, Five-a-side, er skånsom og sjov håndbold, og skulle således være den perfekte cocktail for "generation-topmave". Privatfoto
Toftlund IF inviterer torsdag den 23. januar til five-a-side håndbold i Toftlund Hallerne, der er et pænere ord for oldboys-håndbold.
Annonce

Toftlund: Småskader, en travl hverdag eller lidt for mange kilo på sidebenene er ingen hindring, hvis du drømmer om et comeback på håndboldbanen.

Alex Traneskov fra Toftlund IF er tovholder på five-a-side håndbold i Toftund Hallerne, som gerne skulle få flere op af sofaen.

- Efter mange år med håndbold har jeg selv lyst til at starte op med det igen, men oldboys-håndbold er ikke mere det samme som tidligere. Det er svært at få folk med. Der kan være mange skader forbundet med at man i en mere moden alder begynder at spille håndbold igen, fortæller Alex Traneskov, som er begejstret for det mere skånsomme five-a-side koncept.

- Five-a-side håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på. En helt ny bold med et godt greb er udviklet til spillet, og der er masser af muligheder i det, selvom bolden er blødere end en klassisk håndbold, tilføjer han.

- Vi har allerede fået en del tilmeldinger, og hullerne til afmærkningen af de mindre baner er også gjort klar, så jeg regner med, at vi får et hold op at stå efter introen.

Interesserede skal bare møde op i Toftlund Hallerne torsdag den 23. januar klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce