Annonce
Midtsyd

Bregnbjerglunden rundede et skarpt hjørne

Centerleder Lone Jørgensen bød gæsterne velkommen i forbindelse med jubilæumsmiddagen på Plejecenter Bregnbjerglunden. Foto: Thomas Holl
Lagkage, middag og musikalsk underholdning var ingredienserne, da Plejecenter Bregnbjerglunden i Vojens torsdag havde 50 års jubilæum.
Annonce

Vojens: Flagene var hejst og humøret højt, da Plejecenter Bregnbjerglunden i Vojens torsdag kunne 50 års jubilæum.

Jubilæumsfestlighederne blev indledt med lagkage for beboerne om eftermiddagen, og senere blev der serveret en middag fra Agerskov Kro for beboere, pårørende, officielle gæster og frivillige. Underholdningen stod dansktopduoen Kisser & Søren for.

I forbindelse med jubilæet var der også besøg af gæster, der gennem årene har haft deres gang på plejecentret på Julius Nielsens Vej. En af dem var Else Marie Bennetzen, der faktisk var med helt fra begyndelsen.

- Jeg blev ansat som sygehjælper 1. oktober 1969 og havde så min første arbejdsdag, da plejecentret åbnede den 10. oktober, fortalte Else Marie Bennetzen, der arbejdede på centret indtil 2006, hvor hun gik på pension.

I dag er hun aktiv i Vennekredsen, hvor hun også tidligere har siddet i bestyrelsen.

Ved middagen om aftenen bød centerleder Lone Jørgensen alle deltagerne velkommen, inden hun takkede såvel de frivillige som medlemmerne af Vennekredsen for deres indsats. Efterfølgende blev ”Nu falmer skoven trindt om land” sunget, og så var der mad, taler og underholdning.

Else Marie Bennetzen blev ansat som sygehjælper på plejecentret i 1969 og var således med helt fra begyndelsen. Her ses hun sammen med Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen. Foto: Thomas Holl
Der var godt 90 deltagere ved middagen på Bregnberjglunden. Foto: Thomas Holl
I anledning af plejecentrets jubilæum tog Jens Peter Rasmussen fra Vennekredsen forleden et kig i gemmerne sammen med Britta Absalonsen (i midten), der har været ansat på centret i 41 år, og plejecenterleder Lone Jørgensen. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce