Annonce
Midtsyd

Butik Anette er gået all-in på de sociale medier: - Kunderne skal vide, at jeg stadig er her

Anette Lindholm har aldrig været bange for at forny sig. I 2019 skifte hendes dametøjsforretning Steffimode i Toftlund navn til Butik Anette.  Nu har corona-krisen sat skub i endnu mere udvikling. Arkivfoto: Thomas Holl
Selvom landet stort set er lukket ned, så har butiksindehaver Anette Lindholm fra Toftlund travlt som aldrig før. Corona-venligt take-away fungerer nemlig også i tøjbranchen
Annonce

TOFTLUND: Da Danmark blev lukket ned for anden gang, var butiksindehaver Anette Lindholm ikke i tvivl. Nu skulle hendes kreativitet, drive og mod udfordres.

- Helt modsat den første nedlukning i marts, hvor jeg virkelig blev nervøs for, hvordan det hele skulle gå, så vidste jeg præcis, var der var det rigtige for mig og min butik. Og det var at være synlig og i kontakt med kunderne på en anden måde, når der nu var lukket ned, fortæller Anette Lindholm, som har haft butik Anette i Toftlund i 13 år.

- Vi butikker havde jo alle samme udgangspunkt ved nedlukningen, og jeg vidste bare, at jeg i hvert fald ikke skulle være bagerst, men forrest. Så jeg fik hurtig skruet op for mine aktiviteter på både Facebook og Instagram, hvor jeg lægger billeder og videoer op af varerne. I starten var jeg ærlig talt lidt usikker, om det var for mange posts. Ville folk blive træt af det? Men så scroller man jo bare videre. Længere er den jo ikke.

Annonce

Butikken er barn og levebrød

Anette Lindholm har som noget nyt også bragt sig selv i spil som model.

- Når jeg nu ikke kunne byde folk indenfor og yde den service, som jeg gerne vil være kendt for, så var det her en anden måde at være der for dem. Kunderne skal vide, at jeg stadig er her. Det samme gælder servicen. Den er bare meget mere individuel, for meget foregår på skrift via de sociale medier. Varerne sendes med posten, eller afhentes udenfor butikken, uddyber hun.

- For mig har corona været et wake-up call. Jeg har fået spurgt mig selv, hvilken vej jeg vil gå med min butik. Og jeg har en rigtig god mavefornemmelse i forhold til alt det nye, jeg har sat i værk. Meget af det holder jeg fast i, når vi genåbner.

Anette Lindholm frygter ikke, at hun får en økonomisk lussing i forhold til lønkompensationen, når regnskabet gøres op.

- Jeg havde allerede i foråret tilpasset lønomkostningerne, og jeg synes egentlig, at reglerne er nemme at finde rundt i. Men jeg har travlt og arbejder rigtig meget. Faktisk en hel del mere, end før, og det gør jeg gerne. Butikken er mit levebrød og mit barn, som jeg vil gøre alt for. Og så er der jo alle mine fantastiske kunder. Det er dem, der har båret mig igennem det her.


- For mig har corona været et wake-up call. Jeg har fået spurgt mig selv, hvilken vej det skal gå for min butik. Og jeg har en rigtig god mavefornemmelse i forhold til alt det nye, jeg har sat i værk.

Anette Lindholm. butiksindehaver
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce