Annonce
Midtsyd

Butikker i julehumør: Black Thursday med hygge og inspiration

De fire butiksdrivende, Anita Friis (tv.), Rikke Weber, Asta Tandrup og Niels C. Christensen, er gået sammen om at give kunderne en helt særlig oplevelse, Black Thursday, som byder på hygge, inspiration tapas og overraskelser. Foto: Mette Henriksen
Fire butikker i Toftlund står bag inspirationsaftenen Black Thursday, som løber af stablen torsdag den 28. november.
Annonce

Toftlund: Fire nabobutikker i Søndergade i Toftlund står bag en inspirationsaften i julens tegn, som ser dagens lys torsdag den 28. november fra kl. 18-21.

- Vi snakker jo en del sammen i løbet af dagen, når vi nu er naboer her i gaden. Så får vi vendt den éne eller anden gode idé, udvikler den, og så kan der komme et arrangement som Black Thursday ud af det, fortæller én af initiativtagerne, Rikke Weber fra Blomsterbinderiet, der sammen med tøjbutikken Friis & Schmidt, Guldsmed Christian Tandrup og Toftlund Boghandel står bag det nye tiltag.

Butikkerne bidrager med det, de hver især er bedst til: At rådgive indenfor deres brancheområder tøj, smykker, bøger og blomster.

- Kunderne kan tage deres egne smykker med, og så kan vi sammen kigge på, hvordan man gør dem lækre og festklare, fortæller Asta Tandrup, som også giver vejledning i smykkepleje på dagen.

Toftlund Boghandel har besøg af Anne Grethe Petersen fra arkivet, som fortæller om lokalarkivets nye bog om gamle postkort fra Toftlund.

- Vi har også været så heldige at Tinna fra Tinna´s kagekøkken kommer med inspiration og smagsprøver. Og så er der tapas i alle fire butikker fra kl. 18, tilføjer Rikke Weber.

Billetter købes hos Friis & Schmidt efter ”først-til-mølle”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce