Annonce
Midtsyd

Chokolade til byens ældre: Butik Amalie griber ny Facebook-trend

Tina Kristensen, indehaver af butik Amalie i Toftlund, håber på byens opbakning, så byens ældre kan blive forkælet med påskechokolade i en svær tid. Foto: Thomas Holl
Butiksindehaver Tina Kristensen sidder inde med en masse lækker chokolade, som hun håber på at kunnne sende videre til de ældre på plejehjemmet Toftegården med hjælp fra byens borgere.
Annonce

Toftlund: - Vi er stødt på en genial og fantastisk ny idé her på Facebook. For som de andre, der har taget dette initiativ, står vi også med en del chokolade, især påskechokolade, som vi på ingen mulig måde kan nå hverken at sælge eller spise selv.

Sådan skriver Tina Kristensen, indehaver af butik Amalie i Toftlund, som håber på byens opbakning til at donere et beløb hver især, som går til chokolade til Plejecenter Toftegården.

- Beboerne, som efter opfordring ikke må få besøg af familien, og personalet, der arbejder på højtryk, fortjener om nogen lidt ekstra lækkert i disse tider. Derfor tænkte vi om i ville være med til at donere et lille beløb, som f. eks. fem eller ti kroner, så vi kan aflevere chokolade på plejehjemmet. Vi håber i derude vil være med til at glæde nogle mennesker, der fortjener det, i stedet for at chokoladen udløber i dato og går til spilde, slutter hun.

Beløbet mobilepayes til 73053.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce