Annonce
Midtsyd

Corona driller: Vojens bordtennisklub udsætter stævne for anden gang

Et billede fra sidste års bordtennisstævne i Vojens, hvor ungdommen spillede sine kampe. Privatfoto

VOJENS: Vojens bordtennisklub har aflyst sit årlige bordtennisstævne, der skulle have været nummer 41 i rækken af stævner i træk i klubbens historie på grund af corona-restriktioner.

- Vi havde oprindeligt planlagt stævnet til den 31. januar. Men allerede i starten af januar kunne vi se, at det ikke ville blive muligt at afholde det, og udsatte det derfor til den 14. marts, Nu ser vi os desværre nødsaget til igen at aflyse, siger formand Hans Gehlert.

- Da vi lagde den nye dato på DGIs hjemmeside, var der over 500 inde og kigge det første døgn, så bordtennis folket mangler at komme i gang igen. Nu håber vi, at der bliver lukket lidt op for indendørs sporten i starten af april, så kan komme i gang med corona-venligt bordtennis her i klubben.


Nu håber vi, at der bliver lukket lidt op for indendørs sporten i starten af april, så kan komme i gang med corona-venligt bordtennis her i klubben.

Hans Gehlert, formand


Annonce

Ser tiden an

Allerede i 2020 måtte klubben aflyse markeringen af 40-års jubilæet.

- Vi håber at kunne indhente det engang i efteråret med en reception. Vi satser også på at afholde et mindre opstarts-stævne i efteråret, men nu må vi se, hvordan det hele ser ud til den tid, slutter formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce