Annonce
Midtsyd

Corona spænder ben for jubilæum i Vojens

Grundet corona-krisen har indehaver Søren Lorenzen valgt at lægge to jubilæer sammen, så der venter et brag af en fest i 2021. Privatfoto
Lorenzens Gulvservice i Vojens fejrer 25-års jubilæum den 1. april. Grundet corona-krisen udskydes festlighederne til næste år, hvor to jubilæer lægges sammen.
Annonce

VOJENS: Der er lukket ned for festivas i denne coronatid. Det gælder også for den jubilæumsfest, som Lorenzens Gulvservice havde planlagt til fredag den 3. april.

Det er efterhånden 25 år siden, at Peter Lorenzen grundlagde Vojens-firmaet. Junior Søren Lorenzen overtog firmaet i 2011, hvor far Peter gik på efterløn.

- Det vil så også sige, at jeg har 10-års jubilæum i firmaet til næste år. Da corona-krisen spænder ben for jubilæet i år, så bliver det til en kombineret jubilæumsfest til næste år i stedet for, fortæller Søren Lorenzen, der er uddannet gulvlægger i 2006 hos Garant i Rødekro og har arbejdet forskellige steder, blandt andet i København og Kolding, inden han overtog firmaet.

Ud over gulvafslibning tilbyder virksomheden også montering af gulvtæpper, samt vinyl i køkkener eller tæpper i værelset. Firmaet har speciale i afslibning og design af trægulve, og kan som noget nyt også kalde sig for certificeret ”Bona Craftman”.

- Det er fagfolk, der er uddannet i at bruge Bonas system på trægulve, uddyber Søren Lorenzen, som servicerer rigtig mange privatkunder.

- Heldigvis er mange af dem gengangere, både nye kunder fra min tid, men også mange, som er tilbage fra min fars tid. Det er dejligt, at så mange kunder vender tilbage.

Vojens Andelsboligforening er én af de kunder, som har været i folden helt tilbage fra da firmaet var få år gammelt. Også Brdr. Gram i Vojens, Vojens Speedway Center, Schackenborg Slot i Møgeltønder, samt store virksomheder som Danfoss og Ecco , hører til Lorenzens Gulvservice´ kundegruppe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce