Annonce
Midtsyd

Coronavenligt: I Gram vækkes julemanden online

Kommer hestevognene ikke forbi dit hus, så kan du gå ud til nærmeste sted fra din bopæl og møde hestevognen der. Bor du ikke i Gram så stil op på ruten – husk at holde god afstand, lyder opfordringen fra arrangørerne. Pressefoto
Annonce

GRAM: Covid-19 udviklingen og de nuværende restriktioner har sat en stopper for, at den årligt tilbagevendende begivenhed af julemandsvækningen i Gram kan finde sted. I aktivitetsudvalget i Gram Handel HER var man imidlertid  ikke længe om at tænke i alternative baner, så der trods alt kunne skabes noget juleglæde for byens børn.

Julekonkurrence

Udover ruterne og uddeling af slikposer har Gram Handel HER også sørget for en konkurrence, hvor man kan vinde flotte præmier fra de lokale butikker. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at poste dit bedste billede fra dagen på Gram Handel HERs  Facebookbegivenhed ”Julemandens vækning – på rundtur i byen”. De bedste billeder bliver trukket mandag den 30. november, og vinderne kontaktes direkte på deres opslag.

I år kan du derfor se julemanden blive vækket online på Facebook lørdag den 28. november fra klokken 8.30, mens han fra klokken 10-12 tager rundt i byen i hestevogn med slikposer til børnene sammen med en flok nissebørn samt en fætter og kusine. Der er lavet tre forskellige ruter rundt i byen – den ene bemandet af julemanden, den anden af hans fætter og den tredje af julemandens kusine og de små hjælpere.

Annonce

Alternativ løsning

Gitte Andersen fra Gram Apotek, som er del af aktivitetsudvalget i Gram Handel HER, er glad for den coronavenlige løsning.

- Vi håber, at folk vil tage godt imod denne lidt alternative julemandsvækning, som det i år bliver på grund af Covid-19. Mange byer har jo i år været nødsaget til at aflyse årets julemandsvækning, så det er derfor med glæde, at vi har fundet en alternativ løsning her i Gram, siger apotekeren, der samtidig har en lille bøn til borgerne i Gram:

- Vi håber, at borgerne vil hjælpe os på vej ved at holde god afstand til hinanden ude på ruterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce