Annonce
Midtsyd

Danmarks sødeste kassedame er tilbage: - Jeg elsker jo bare tank-verdenen

Anne Svendsgaard er tilbage til det, hun elsker allermest. Nu er det tankkunderne i slotsbyen, som får glæde af hendes gode humør. Privatfoto
I april blev hun valgt til Danmarks sødeste kassedame, og i juni fik hun en fyreseddel fra Q8 i Vojens. Nu er Anne Svendsgaard omsider tilbage til det, hun elsker allermest.
Annonce

GRAM/VOJENS: Det var stort for Vojens, da ugebladet Hjemmet i april kårede eksil-sjællænderen Anne Svendsgaard til Danmarks sødeste kassedame. Men endnu større var det, da hun blot tre måneder senere blev fyret fra sit arbejde som souschef i Q8 i Vojens. Her var det ikke kun de lokale, men også de landsdækkende medier, som undrede sig over, at kvinden med den fornemme titel kunne blive fyret.

Det gjorde Anne Svendsgaard også selv, men udover at hun undrede sig, så får man ikke mere ud af Anne om den sag. Hun er netop tiltrådt stillingen som butikschef i Shell Gram og er ”videre”, som hun selv udtrykker det.

- Du får mig ikke til at fortælle, hvorfor jeg blev fyret. Det ligger slet ikke til mig at gå og spinde videre på den historie - jeg er videre og bærer ikke nag. Det er livet for kort til, siger Anne, der betegner sit nye job som et drømmejob.


Du får mig ikke til at fortælle, hvorfor jeg blev fyret. Det ligger slet ikke til mig at gå og spinde videre på den historie - jeg er videre og bærer ikke nag. Det er livet for kort til.

Anne Svendsgaard


- Jeg er gammel Shell-pige, og jeg elsker jo bare tank-verdenen. Jeg har hele tiden sagt, at når en dør lukker, så er der en anden, der åbner sig.

Annonce

Kunderne har talt

Om det mon var den fornemme titel, som fik Anne fyret, kan man kun gisne om. Sikkert er, at hun ikke ville have undværet den.

- Nej da! Det er jo kunderne, som har talt. De syntes jo, at jeg gjorde det godt. Det er jo ikke en konkurrence, som jeg har meldt mig til. Kundernes anerkendelse er da også noget, som jeg har haft i tankerne den første tid efter fyringen: ”Noget må du jo kunne, Anne, og du har ikke gjort noget forkert.” For det da ikke den sjoveste situation at stå i, understreger hun.

Umiddelbart efter fyringen gjorde Anne Svendsgaard selv opmærksom på sin nye jobsituation i et Facebook-opslag. Heri skrev hun også, at hun var klar på nye udfordringer.

-Det væltede ind med opmuntrende ord og jobidéer, og jeg endte da også med et nyt arbejde i Kvickly i Sønderborg. Men da jeg så fik øje på jobopslaget hos Shell, så måtte jeg videre. Nu håber jeg bare, at de også her i Gram kan leve med, at jeg jo er en lidt småtosset sjællænder, som elsker at ping-ponge med kunderne hen over disken, slutter en skraldgrinende Anne Svendsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce