Annonce
Midtsyd

DcH Vojens er klar med nyt forårsprogram med bl.a. hvalpetræning

Søndag den 19. januar kl. 9.30 indleder DcH Vojens forårets træningsprogram med et nyt tilbud til hvalpe-ejere. Privatfoto
Annonce

Vojens: Søndag den 19. januar kl. 9.30 indleder DcH Vojens forårets træningsprogram med et nyt tilbud til hvalpe-ejere. Her indleder man grundtræningen for hvalpe, der bliver på i alt 12 lektioner. Hvalpene skal lære kommandoer som "plads, kom, gå pænt, stå, dæk osv." Holdet kommer til at træne hver søndag, og efterfølgende kan man gå på "D-holdet", hvor der arbejdes videre med hundenes træning. Hvalpeholdet henvender sig til alle racer med en alder op til ca. et år.

- Dch Vojens får som noget nyt agility på programmet. Efter nytår starter der et lille nyt agilityhold op. Vi har fået nogle nye flotte redskaber, og de skal bruges. Deltagerne skal have det sjovt sammen og lege med deres hund på agilityforhindringerne, og lære en masse. Træningen foregår kl. 10 søndag formiddag, på DcH Vojens træningsplads på adresse Overgårdsvej nr. 27, fortæller Frede Pedersen i en pressemeddelelse.

Der er tilmelding til Frede Pedersen på mail fp1499@bbsyd.dk /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce