Annonce
Midtsyd

De gamle Brugspiger inviterer til julemarked

Lis Jensen, Linda Damkjær og Kirsten Nielsen inviterer til ”Julemarked hos de gamle Brugspiger” i weekenden den 23. – 24. november. Foto: Mette Henriksen
Alt er hjemmelavet, når tre tidligere ansatte fra Toftlund Brugs i weekenden den 23. – 24. november åbner for julemarked på Mølbjerggårdvej 3 i Toftlund.
Annonce

Toftlund: - Du kan bare kalde os de gamle Brugspiger – så ved folk, hvem vi er.

Når trekløveren Lis Jensen, Kirsten Nielsen og Linda Damkjær inviterer til ”Julemarked hos de gamle Brugspiger” i weekenden den 23. – 24. november på Mølbjerggårdvej 3 i Toftlund, så håber de på at se mange kendte ansigter.

I mange år har de tre nemlig haft deres daglige gang i SuperBrugsen i Toftlund, og fælles for dem er, at de har flair for håndarbejde, elsker julen, og at de savner deres gamle kunder og hinanden.

- Selvom vi har nok at rive i i hverdagen, så kan vi godt savne det kollegiale fællesskab, som vi har haft gennem mange år. For ikke at tale om kunderne, så det kunne være så hyggeligt, hvis folk kigger forbi til julemarkedet, siger de.

Julemarkedet i Linda Damkjærs anneks til husmandsstedet i Toftlund er en oase af hjemmelavede små kunstværker fra små engle i filt, dekorationer, kranse, nisser, julebag og gelé.

- Vi har været i julestemning i lang tid. Vi har været på messer og udstillinger, for at hente inspiration, og så har vi ryddet vores haver for bær og pyntegrønt, så vi kunne få lavet marmelade, gelé og dekorationer.

Der er ingen tvivl om, at de tre tidligere kolleger har hygget sig med forberedelserne, men jo mere de nærmer sig weekenden for julemarkedet, melder premierenerverne sig.

- Det er første gang, vi laver et julemarked, så vi aner jo ikke, hvor meget vi skal producere. Hvad nu, hvis vi har udsolgt allerede første dag? Så må vi arbejder natten igennem og lave nye ting, griner de.

- Vi håber på, at julemarkedet bliver en succes, som kan blive en tradition.

Julemarkedet på Mølbjerggårdvej 3 i Toftlund ligger i weekenden den 23. – 24. november, begge dage fra kl. 10 – 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce