Annonce
Midtsyd

Der var bakkestemning i Toftlund

Anette Oxenbøll optrådte i et af de farverige kostumer, som mange nok forbinder med bakkesangerinderne, da hun i fredags optrådte i Toftlund. Foto: Thomas Holl

Bakkesangerinden Anette Oxenbøll sang de kendte sange fra Bakkens Hvile, da hun optrådte i Toftlund.

Annonce

Toftlund: I fredags genlød Søndergade i Toftlund af gamle schlagere som "I den gamle pavillon" og "Sådan var det ikke i 90'erne".

Toftlund Handels- og Håndværkerforening havde som led i det landsdækkende koncept "Gang i Danmark", som 48 danske byer er med i, besøg af bakkesangerinden Anette Oxenbøll.

Hun leverede sammen med sin pianist en veloplagt optræden og sang en række af de velkendte bakkeklassikere for publikum. Det skete i den ensrettede del af Søndergade, hvor der var stillet en scene, borde og stole op - og hvor man for en stund kunne føle sig hensat til Klampenborg, hvor bakkesangerinderne holder til til dagligt.

Blandt de bakkesange, Anette Oxenbøll havde på repertoiret, var "I den gamle pavillon" og "Sådan var det ikke i 90'erne". Foto: Thomas Holl
Annonce

En humørbombe

At kalde Anette Oxenbøll for en humørbombe og et festligt indslag, er ingen overdrivelse, for hun optrådte med stor udstråling og smittende entusiasme i et af de farverige kostumer, de fleste nok med bakkesangerinderne.

Der var derfor masser af bakkestemning i Toftlund for en stund i fredags. Publikum kunne endda supplere underholdningen med kaffe og kage, og det benyttede mange sig af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce