Annonce
Midtsyd

Det er bare OK: Ekstra corona-kroner til skole og idræt

Annonce

TOFTLUND/ARRILD: Der skulle egentlig have stået næsten 31.000 kroner på sponsorchecken til Toftlund IF og næsten 15.000 kroner til Arrild Friskole, da OK forleden atter havde spenderbukserne på. I denne corona-tid har man imidlertid valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så Toftlund IF og Arrild Friskole's støtteforening kan få ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid.

- Vi giver normalt tilskud til deltagelse i stævner og arrangementer med overnatning, siger Jesper Lundfold fra Toftlund IF og forklarer videre.

- Da der ikke har været noget i år går puljen blot videre. For vi må jo rette ind efter de gældende regler, og deler vores træningshold op uanset idræt. Men vi er helt sikkert meget glade for de ekstra 30 procent fra OK, og har et godt samarbejde med SuperBrugsen, som er en vigtig medspiller i vores lokalområde.

Annonce

Nyt it-udstyr

Arrild Friskole er i den gunstige situation, at man har en støtteforening, som blandt andet hjælper med økonomien.

- Vi har blandt andet indkøbt legetøj til brug i frikvartererne. Så har vi været med til at få internettet forbedret, så alle kan bruge det, og vi har fået opdateret skolens it-udstyr. Så vi er rigtig glade for samarbejdet med Dagli'Brugsen og de ekstra 30 procent fra OK, da vi ikke har fået indtægter i år på grund af manglende byfest, bankospil og vores åbne landbrugsdag, slutter støtteforeningens formand Sandra Søegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce