Annonce
Midtsyd

Det kører: Patrik Matthiesen starter sæsonen med at stige i graderne

Det sønderjyske motorsports talent Patrik Matthiesen har for 2022 skrevet kontrakt med det tyske succes team Allied-Racing. Pressefoto

Patrik Matthiesen, som i de seneste år har kunnet skrevet vicemester i British GT4 og 24H Creventic Champion på CV’et, stiger i graderne i 2022 sæsonen.

Det sønderjyske motorsports talent har for 2022 skrevet kontrakt med tyske team Allied-Racing, og skal med dem stille op i det skarpeste felt af GT3 kørere i teamets Porsche 911.2 GT3R Racer.

Hammelev-drengen stiller op i er GT World Challenge Europe, som er en endurance serie bestående af afdelinger af 3, 6 og 24 timers løb. Her skal han dele bilen med Dominik Fischli, Schweiz og Joel Sturm, Tyskland.

Annonce

- Det bliver en fed og kæmpe udfordring for mig med ny klasse, bil samt nyt baner og team, fortæller Patrick Matthiesen, der er stolt over samarbejdet.

Det bliver en fed og kæmpe udfordring for mig med ny klasse, bil samt nyt baner og team.

Føler sig godt tilpas

Patrik har de sidste seks uger rejst Sydeuropa tynd, hvor han har trænet i Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien, alt sammen for at være bedst mulig forberedt til sæsonen. På spørgsmålet om, hvad målet er for i år, svarer Patrik:

- Det kunne være fedt at være med på skamlen i løbet af sæsonen, men på nuværende tidspunkt har vi ingen anelse om, hvor vi står i forhold til vores konkurrenter. Jeg har haft nogle gode træningspas og føler mig allerede godt tilpas i bilen. Vi er dog udfordret på manglende træning i regnvejr.

GT World Challenge Europe serien består af 52 potente biler som BMW, Ferrari, Aston Martin, McLaren, Mercedes, Lamborghini, Bentley, Audi og Porsche. Hver bil har tre kørere.

Annonce
Kultur

Tønder Unge Film Festival 2022

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen holdt fest for hele verden

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen modtager 2.800 kr. af skolemælkslegatet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Indbrudstyve brød ind i kemirum: Slap afsted med tyvekoster for op mod 900.000 kroner

Ugeavisen Haderslev

Familiespejderdag med Vojens Rune Gruppen

Ugeavisen Haderslev

Jesus på Gram Slot

Midtsyd

Per Nielsen spiller sammen med lokalt kor: Gram Sognekors 30 års jubilæum fejres med koncert

Midtsyd

Sofari hos Solbakken Økologi

Ugeavisen Haderslev

Holberg komedie på Teatret Møllen

Midtsyd

Klumme: Den kære ungdom

Ugeavisen Haderslev

Forårskoncert med Vojenskoret

Annonce