Annonce
Midtsyd

Efter 26 år i Kvickly: Jane har skiftet Torben ud med Henrik

Efter i over 20 år at have jongleret med både ansatte, vagtplaner og rundstykker i Kvickly i Vojens, er Jane Bækhøj nu del af Nielsens Bageri. Foto: Mette Henriksen
Efter mange år som leder af bagerafdelingen i Kvickly er Jane Bækhøj skiftet over til Nielsens Bageri.
Annonce

Vojens: - Tillykke med det nye job, Jane.

Der går kun lige et par minutter, fra at avisens udsendte har sat sig ved et af cafébordene udenfor Nielsens Bageri i Vojens Rådhuscentret sammen med bageriets nyeste medarbejder, Jane Bækhøj, indtil endnu en gratulation er givet.

I Vojens er det bestemt ikke gået ubemærket hen, at den mangeårige leder af Kvickly´s bagerbutik har skiftet arbejdsplads.

- Der har været lidt meget fokus på min person den sidste tid i forbindelse med jobskiftet. Det er helt vildt, at så mange kommenterer noget, som omhandler mig. Det er slet ikke mig. Men det er da dejligt, at folk er så søde og opmærksomme. Det varmer, fortæller 47-årige Jane Bækhøj, der har fået et hav af positive tilbagemeldinger og lykønskninger.

Som noget af det første påpeger hun, at der intet dramatisk er over jobskiftet. Hendes tidligere chef, varehuschef Torben Dahlgaard, havde fuld forståelse for, at Jane Bækhøj efter 26 år i Kvickly, de sidste 20 år som leder af bagerafdelingen, havde brug for at gå nye veje.

- Jeg har været enormt glad for at arbejde i Kvickly. Torben er en fantastisk chef, og det bliver underligt ikke at have det samspil med ham mere efter så mange år. Som leder har jeg haft mange spændende oplevelser med flexjobbere og ungarbejdere, som jeg har kunnet se vokse med opgaven. Men med en lederstilling følger også et stort ansvar og mange arbejdstimer, og det kunne jeg ikke se mig selv i mere. Hver ting til sin tid, fortæller Jane Bækhøj, der glæder sig til at blive del af Nielsens Bageri.

- Jeg har jo passeret bageriet hver morgen i mange år på vej til arbejde. Helt konkret blev tanken om et jobskifte, da jeg fik nys om at Mette og Henrik åbnede ny butik i centret. Så tog jeg mod til mig en morgen klokken 5.45, da Henrik var i butikken for at høre, om de kunne bruge mig. De havde faktisk selv tænkt på mig, fik jeg at vide efterfølgende, så det var egentlig lidt sjovt, fortæller Jane Bækhøj, der bor i Vojens med sin mand Morten og parrets to børn, datteren Julie og sønnen Daniel, der spiller i SønderjyskE Ishockey.

Om sin nye arbejdsplads siger Jane Bækhøj:

- Nielsens Bageri er en spændende virksomhed med plads til nytænkning, og bæredygtiged som en del af konceptet, så det glæder jeg mig til at blive del af. Og så ligger det, igen, lige om hjørnet, så det er jo ren luksus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce