Annonce
Midtsyd

Efter corona-pause: Hurraaaa - bland selv-slikket er tilbage

Haps: 11-årige Lærke fra Arnum er som de fleste børn og andre slikmunde vild med bland-selv-slik-konceptet. Sidste uge vendte det langt om længe tilbage, efter at supermarkederne havde lukket ned for det i forbindelse med retningslinjerne for håndteringen af COVID-19. Foto: Mette Henriksen
Trendforskere spår, at corona kan vende op og ned på vores spisevaner. Hos købmanden i Arnum er bland-selv-slikket netop vendt tilbage efter en lang corona-pause. Og det er populært - som altid.
Annonce

ARNUM: Danmark har været lukket ned, og lige så stille er landet ved at åbne op igen. Det gælder også afdelingerne med bland-selv-slikket, som især børnene har været trætte af ikke at kunne guffe under corona-krisen.

Hos købmanden i Arnum var der ikke kun lukket af for bland-selv-slikket. Faktisk blev hele afdelingen med det åbne slik fjernet, og det var der en helt bestemt grund til.

- Tilfældet ville, at vi stod til at skulle skifte inventaret ud, da vi fik besked om at lukke ned for bland-selv-slikket, fordi folk risikerer at stå tæt op ad hinanden. Flere kunder har da også spurgt undervejs, om det er helt slut med bland-selv-slik nu hos os, men det er det jo langt fra, fortæller Jonna Larsen, som har haft åbnet for bland-selv-slik en lille uge.

Det er der mange i Arnum, store som små, som er glade for. En af dem er 11-årige Lærke.

- Slik i poser er slet ikke det samme, som når man blander slikket selv. Så kan man jo vælge lige det slik, man vil have, sagde Lærke, der havde taget sin mor, Joan Rudolph, med ned til købmanden, for at blande en slikpose med favoritterne.

- Der er flere børn derhjemme, som vi deler med, sagde en smilende mor Joan om den ekstra store pose fredagsslik. Hun var ikke bekymret for, at bland-selv-slikket kan være en smittebombe.

- Havde vi boet i en storby, havde jeg nok været mere tøvende, men ikke her i lille Arnum. Der er god plads og folk er omhyggelige med at spritte af og bruge handsker. Og ikke mindst, så ved vi, at Jonna og Børge har helt styr på hygiejnen her i forretningen.

Også tvillingerne Melissa og Victoria fra Haderslev, der blev landskendt i forbindelse med deres udtagelse til børnenes MGP i 2018, var en tur forbi købmanden i Arnum i fredags. Efterfølgende stod den på familiebesøg i landsbyen. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Annonce