Annonce
Midtsyd

Efter lidt forsinkelse: Nu står det ”nye” Gram Apotek klart

Apoteker Gitte Halberg foran det "nye" Gram Apotek, der blandt andet har fået eget indgangsparti ud til Torvet. Foto: Thomas Holl
Det tog godt en måned længere end beregnet, men nu står den nye udgave af apoteket i Gram klar med to nye lokaler og nyt indgangsparti. Apotekerne venter dog lidt med at markere forandringerne.
Annonce

Gram: Det har taget lidt længere tid end beregnet, men forleden kunne Gram Apotek sætte punktum for en størrelse udvidelse af lokaliteterne på Torvet i Gram.

Og apoteker Gitte Halberg og hendes personale er begejstrede for forandringerne, der blandt andet betyder, at apoteket har fået sit eget indgangsparti.

- Vi er rigtig glade for forandringerne – og for, at vi nu rent faktisk kan kigge ud på Torvet. Før havde vi jo slet ingen vinduer, og det var til at leve med, da SuperBrugsen lå her, og der kom masser af mennesker. Men efter lukningen af brugsen sidste år har det været halvtrist at være her alene, og derfor er vi bare ekstra glade for det ”nye” apotek, siger Gitte Halberg.

Annonce

To nye lokaler

Med udvidelsen har Gram Apotek desuden fået to nye lokaler. I det ene tilbyder apotekerne medicinrelaterede samtaler.

- Når man har været ved lægen og fået sin medicin, melder der sig ofte nogle spørgsmål bagefter. Hvorfor er det lige dén type medicin, man skal tage? Hvordan er det med bivirkninger? Hvordan tager man medicinen i praksis? Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe med at svare på, og til det formål vil der være farmaceuter til stede på apoteket tre dage om ugen, forklarer Gitte Halberg.


Efter lukningen af brugsen sidste år har det været halvtrist at være her alene, og derfor er vi bare ekstra glade for det ”nye” apotek.

Gitte Halberg, apoteker


Det andet lokale skal danne rammen om en slags sundhedscenter. Her vil Gitte Halberg og hendes personale tilbyde lokaliteter til aktiviteter, der har med sundhed og forebyggelse i Gram at gøre.

- Lokalet kan bruges af eksempelvis mødregrupper og Ældre Sagen, og jeg har allerede fået flere henvendelser fra flere, der godt kunne tænke sig at benytte tilbuddet, siger Gitte Halberg.

Hun tilføjer i øvrigt, at alle, der tilbyder aktiviteter, som er til gavn for den lokale sundhed, er velkommen til at gøre brug af den informationstavle, der er sat op på en af væggene på apoteket.

Annonce

Venter med markeringen

Som nævnt har renoveringen af Gram Apotek taget længere tid end beregnet. Gitte Halberg havde håbet, at man kunne være færdige i slutningen af maj, men forskellige faktorer har forsinket processen - blandt andet fik man leveret en forkert type gulv til den del af apoteket, der ligger ud mod Torvet.

Alligevel venter apotekerne lidt med at markere forandringerne.

- Vi venter til lørdag den 15. august, hvor den nye Røde Kors-genbrugsbutik i nabolokalerne åbner. Det bliver i forvejen markeret med forskellige aktiviteter, og her vil vi blandt andet være klar med en række gode tilbud, siger Gitte Halberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce