Annonce
Midtsyd

Efter workshop: Toftlund-borgerne peger på nyt center

Også den tidligere formand for borgerrådet og nuværende medlem af udviklingsrådet i Toftlund, Svend Frehr Sørensen, deltog i den livlige debat om bordene, da bestyrelsen forleden inviterede til workshop om hallens fremtid. Foto: Mette Henriksen
En arbejdsgruppe er gået i gang med et oplæg, som skal bruges til at Toftlund kommer nærmere det center, som både borgere og bestyrelsen bag Toftlund Hallerne målrettet arbejder hen imod.
Annonce

TOFTLUND: -Kunne de rive det hele ned i morgen, så gjorde de nok det.

Humoren fejler intet hos Toftlunds halinspektør Stig Warncke-Andersen, og det gør visionerne heldigvis heller ikke.

Selv har han aldrig lagt skjul på, at folkene bag Toftlund Hallerne længe har drømt om at erstatte den nedslidte hal 1 med et centerlignende område, som samler byen omkring mere, end kun idrætten.


Vil vi komme nærmere det center, som vi og byen går og drømmer om, så skal vi have noget konkret med, når vi henvender os til Tønder Kommune i sagen. Det samme gælder fondene - de skal også vide, hvad de går ind og støtter.


Efter at have evalueret på de spørgeskemaer, som borgerne skulle arbejde ud fra til workshoppen ”Tænk stort – tænk fremtid – tænk samlingspunkt”, som bestyrelsen for Toftlund Hallerne havde inviteret til forleden, så viser det sig nu, at borgerne også har de visionære briller på.

-Udgangspunktet har altid været, at det er borgerne, som bestemmer, hvad der skal ske på halområdet. Og her har skemaerne vist sig at være enormt oplysende i forhold til ønsker og visioner. Borgerne vil i høj grad det her nye samlingssted, hvor man mødes om ikke kun sport, men også andre fritidsaktiviteter. Et sted, hvor man som familie har lyst til at tage hen sammen, uden nødvendigvis at lave det samme på området, uddyber halinspektøren.

En arbejdsgruppe, bestående af borgere og repræsentanter fra foreningerne, går nu videre med at lave et oplæg ud fra det samlede materiale.

Indvielse

Lørdag den 12. september klokken 11.00 – 14.00 er der indvielse af den nye multisal og de nye skaterramper ved Toftlund Hallerne  - både med åbningstale af René Andersen, formand for kultur- og fritidsudvalget, og lidt tørt og vådt til ganen.

-Vil vi komme nærmere det center, som vi og byen går og drømmer om, så skal vi have noget konkret med, når vi henvender os til Tønder Kommune i sagen. Det samme gælder fondene - de skal også vide, hvad de går ind og støtter, siger Stig Warncke-Andersen.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce