Annonce
Midtsyd

Efterlyser ferieven: - Kender du Magnus og Amalie fra Vojens?

11-årige Stella Fra Kolding vil gerne i kontakt med et søskendepar fra Vojens, som hun mødte i sin sommerferie. Privatfoto
11-årige Stella fra Kolding efterlyser 12-årige Magnus fra Vojens, som hun mødte på en ferie på Kreta. Et opslag på Facebook har indtil videre ikke bragt hende nærmere den legeaftale, som hun inderligt går og håber på.
Annonce

Vojens: - Min datter efterlyser Magnus, som hun mødte i Grækenland for et par måneder siden. Han bor i Vojens, sammen med sin søster Amalie. Hun vil meget gerne have en lejeaftale med ham, så hvis der er nogen, der kender dem, skriv venligst og del gerne.

Sådan skrev Ole Nielsen fra Kolding for nylig i et Facebookopslag, som indtil videre desværre ikke har givet pote.

- Der har været mange positive reaktioner og opslaget er blevet delt flittigt, men desværre uden held indtil videre, fortæller Ole Nielsen.

- Børnene legede sammen alle fire, Stella og hendes lillesøster Amalie, og Magnus og hans lillesøster, der også hedder Amalie, på området ved hotellet. Stella er meget genert, så der blev ikke snakket så meget under legen, eller udvekslet mobilnumre. Derfor prøvede vi på at finde de to søskende via Facebookopslaget. Det vi ved, er at de bor i Vojens, og at de er henholdsvis 10 og 12 år, fortæller Ole Nielsen.

- Det var så hyggeligt på ferien, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at lege sammen med Magnus igen, tilføjer Stella, som går i 4. klasse.

Ferien, hvor Stella stødte på 12-årige Magnus fra Vojens, foregik i juli måned på Kreta, hvor familien boede på Selini hotellet. Familierne boede overfor hinanden på hotelområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce