Annonce
Midtsyd

Efterskoleelever bragte god karma til Vojens

Laura, Julie og Caroline (th.) fra god karma-holdet hyggede sig med at dele hjemmelavede kort med gode ønsker ud til Vojens-borgerne i Rådhuscentret. Foto: Mette Henriksen
Unge og ældre i Vojens kiggede forbi efterskolen onsdag til en ”gør noget godt for andre”-formiddag.
Annonce

Vojens: Eleverne fra Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole (VGIE, red.) brugte onsdag formiddag på at skabe juleglæde i Vojens.

“Gør noget godt for andre”-formiddagen, som eventen er døbt, er blevet taget så godt imod i byen, at efterskolen nu er klar til at søsætte en ny tradition.

- Det er gået over al forventning. Eleverne har tumlet med en masse børnehavebørn i hallen, sunget med de ældre fra plejehjemmet, pakket indkøbsposer i Kvickly, og så har de udført havearbejde, pudset vinduer og gjort rent ude i byen, fortæller lærer Annika Hundebøl.

- Eleverne har så meget at give af, og de vil jo gerne. Så det var fantastisk dejligt at se det ske. Især samspillet mellem unge og ældre. Det gør vi igen næste år, og måske bliver det til en helt ny, fast tradition her på skolen, tilføjer hun.

Hele november og indtil først i december har eleverne traditionen tro tilmed været rundt i Vojens for at samle ind til Dansk Folkehjælps julehjælp. Samtidig har de samlet legetøj ind, som bliver pakket som julegaver.

- Sidste år har eleverne raslet sig til en 3.000 kroner. Det håber vi at kunne gøre igen i år. Måske bliver det endda til flere penge, for nogle borgere har været så glade for hjælpen i dag, at de har givet drikkepenge til eleverne. De havner selvfølgelig også i raslebøssen.

Frederik og Marianne havde besøg af lærer Marga Nissen fra Bregnbjergskolen og hendes elever. Foto: Mette Henriksen
Annonce

Spredte glæde

Og de var da heller ikke til at overse i Vojens´ bybillede, de mange efterskolenisser i træningstøj. God karma-pigerne Laura, Julie og Camilla havde en fest.

- Det er lige os med at sprede god karma, hvis vi selv skal sige det. Vi har lavet 160 kort med hyggelige sætninger, som vi giver til folk her i Rådhuscentret. Det er mega hyggeligt, og folk bliver så glade for at få en hilsen med hjem.

Caroline havde også et god karma kort klar til Niels Henrik Paulsen fra Vojens. Foto: Mette Henriksen
Eleverne var klar med både kaffe, småkager og et smil til kunderne i Kvickly. Foto: Mette Henriksen
Jacob havde styr på indkøbsposerne. Foto: Mette Henriksen
Der blev bestemt ikke sparet på kræfterne i hallen. Foto: Mette Henriksen
Store og små hyggede og tumlede sammen i efterskolens haller. Foto: Mette Henriksen
Julemusik på fuld skrue, og en masse glade børn med krudt i - så bliver det ikke mere hyggeligt. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce