Annonce
Midtsyd

Elin er ansigtet udadtil i isoleringsfirma i Gram

Salgskonsulent Elin marquardsen bag skrivebordet i Gram. Hun vil fremover i høj grad være ansigtet udadtil hos ABC Isolering og Tagteknik, der har etableret sig på Kongevej. Foto: Thomas Holl

Virksomheden ABC Isolering og Tagteknik er flyttet til Gram. Fremover vil salgskonsulent Elin Marquardsen stå for den primære kontakt til virksomhedens kunder.

Annonce

GRAM: Efterisolering af blandt andet hulmure, lofter og vægge har i mere end 25 år været specialer hos ABC Isolering og Tagteknik ApS.

Virksomheden har for nylig etableret sig i Gram. Således er man flyttet fra Esbjerg - hvor man dog stadig har lidt aktiviteter - og fra Haderslev og har lejet sig ind i lokaler på Kongevej 3 i Gram. Her har man indrettet et stort kontor. Virksomhedens lager ligger i Kastrup.

- Vi valgte Gram, fordi det jo ligger helt centralt mellem øst og vest, og vi er rigtig glade for vores placering her på Kongevej. Hver dag kører der mellem 5000 og 6000 biler forbi uden for, og alle kender "Hjørnet", som stedet her kaldes, siger Elin Marquardsen.

Annonce

Stor erfaring fra byggebranchen

En anden nyhed i virksomheden er, at det fremover i høj grad vil være netop Elin Marquardsen, kunderne møder hos ABC Isolering og Tagteknik. Hun er tiltrådt som salgskonsulent i firmaet, og hun har en solid ballast, når det drejer sig om isolering generelt.

Således har Elin Marquardsen i en lang årrække været beskæftiget inden for byggebranchen, blandt andet i virksomheder som IBF Tagsten og Sundolitt.

ABC Isolering og Tagteknik løser opgaver for såvel private kunder som erhvervskunder. Når det gælder førstnævnte kundegruppe, er ikke mindst efterisoleringsopgaver en vigtig del af forretningen, og efterhånden er der også kommet mange kunder fra erhvervslivet til.

Annonce

Indblæsning af isolering

- Vi vil gerne i kontakt med tømrermestre og andre inden for faget, da de typisk har isolering med i deres entrepriser, siger Elin Marquardsen.

- Men det kan også sagtens være eksempelvis entreprenørvirksomheder og boligforeninger, og vi løser i øvrigt gerne såkaldte indblæsningsopgaver. Vi har i det hele taget en stor viden, når det gælder isoleringstekniske ting, og vores udstyr er af meget høj kvalitet, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Mødte Jesus: Journalistforfatter gæster Vojens

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce