Annonce
Midtsyd

Else bød velkommen: Så åbnede Toftlund Dyreklinik officielt

Dyrlæge Else Bang Henningsen kunne glæde sig over et fint fremmøde, da hun fredag eftermiddag sammen med sit personale markerede den officielle åbning af Toftlund Dyreklinik. Den ligger på Søndergade. Foto: Thomas Holl
Fredag eftermiddag markerede dyrlæge Else Bang Henningsen den officielle åbning af Toftlund Dyreklinik. Mange kiggede indenfor i lokalerne på Søndergade.

Toftlund: Hun har egentlig været i gang i en måneds tid, men fredag eftermiddag markerede dyrlæge Else Bang Henningsen så den officielle åbning af Toftlund Dyreklinik med et receptionsarrangement.

Klinikken har til huse i lokaler på Søndergade 42, som ejes af SuperBrugsen. Den ligger bag Nobel Blomster Design, hvor Else Bang Henningsen har indrettet sig med en dyrlægepraksis og -butik.

Fredag kunne man så hilse på Else Bang Henningsen og hendes personale, og det benyttede mange sig af. De blev beværtet med kaffe og kage og goodiebags med forskellige produkter og lidt lækkert til husdyrene.

Derudover kunne man få gode råd om produkter til sine husdyr ved boderne, hvor forskellige forhandlere havde taget plads, og der var også lejlighed til at se, hvordan Else Bang Henningsen og personalet har indrettet sig i lokalerne på Søndergade.

Fortsætter også som ”rullende” dyrlæge

Else Bang Henningsen har i fire år drevet virksomheden Mobildyrlægen, hvor hun både undersøger, behandler, vaccinerer og afliver ude i hjemmene, og hun fortsætter med at være ”rullende” dyrlæge.

Fredag var der også lejlighed til at se konsultationen/operationsstuen hos Toftlund Dyreklinik. Her ses Else Bang Henningsen mellem Karina Elbæk Sejerup (til venstre) og Ninett Hammer, der begge er veterinærsygeplejersker. Foto: Thomas Holl

- Men jeg vil selvfølgelig også tilbringe en hel del tid her i klinikken, alt efter, hvad der er behov for, sagde den lokale dyrlæge, som på Søndergade har selskab af Karina Elbæk Sejerup og Ninett Hammer.

De er begge uddannede veterinærsygeplejersker. Sidstnævnte er i jobprøvning.

Og måske bliver personalet med tiden udvidet yderligere.

- Hvis det kommer til at gå rigtig godt med klinikken, og der er opbakning til det, kan det være, at jeg også ansætter en dyrlæge, sagde Else Bang Henningsen, inden det var tid til at hilse på endnu flere gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce