Annonce
Midtsyd

Elsker fællesskabet - og hinanden: Tine og Tobias' kærestetid er på fodboldbanen

Også i klubbens damehold er parret godt repræsenteret - Tine som spiller og Tobias som træner. Tine er desuden formand for fodbldlafdelingen i Bevtoft UIF. Foto: Mette Henriksen
Dedikerede frivillige kan vende skuden i en forening. Som kæresteparret Tine og Tobias, der efter flere års dvale fik fodboldafdelingen i Bevtoft UIF til at blomstre igen.

BEVTOFT: Da Tine Hansen og Tobias Rasmussen flyttede sammen i Bevtoft for godt tre år siden, var det ikke kun begyndelsen på et nyt kapitel i det unge kærestepars liv.

Det var også en ny start for fodboldafdelingen i Bevtoft UIF, som var nærmest ikke eksisterende på dette tidspunkt. Meget modsat dengang, da Tine selv jagtede bolden i barndomsbyen, hvor der var massevis af hold i alle årgange.

Det var også netop igennem fodbolden, at Tine og Tobias mødte hinanden. Tine havde nemlig planlagt et pit-stop på et halvt års tid hjemme hos sine forældre i Bevtoft, efter at have boet og læst i Århus i nogle år, da hun tilfældigvis løb ind i Tobias på fodboldbanerne.

Annonce

- På det tidspunkt havde jeg allerede fået blod på tanden for at gøre noget for fodbolden i Bevtoft. Da jeg så stødte på Tobias ved banerne, sagde jeg til ham, at vi manglede trænere, og om det ikke kunne være noget for ham, siger Tine.

Tine og Tobias har brugt en del af deres sommerferie på at planlægge og afholde fodboldskole. Det er kun anden gang at den afholdes i Bevtoft UIF´s historie. Til premieren sidste år var lille Aksel med i bæresele - i år kiggede han forbi sammen med dagplejen. Foto: Mette Henriksen

- Jeg sagde ja med det samme, men det var nu mere på grund af Tine end selve fodbolden, supplerer eksil-københavneren Tobias med et grin. Han havde dengang helt bevidst valgt adressen på Nørrebro fra, for at flytte ud på landet.

- Mine børn skulle ikke vokse op inde i byen, men have friheden til at gøre det, de ville, uden at man som forældre skulle gå og være bange for, at der skete dem noget. Sådan en barndom får man her i Bevtoft, siger Tobias, der er uddannet dykker og far på fuldtid for parrets første barn, Aksel på 18 måneder.

Tid og tålmodighed

I dag har fodboldafdelingen i Bevtoft igen godt fat i især børneholdene, og både Tine og Tobias træner flere af holdene. Men det har krævet meget tid og tålmodighed.

- Vi begyndte med at søge hen til skolen, for at spille med børnene i frikvartererne. Og selvom det gav pote, så har vi da de første par gange stået og kun været tre til træning. Så gælder det om at tro på det og bare fortsætte, siger Tine, der bruger al sin fritid på fodbolden - sammen med Tobias og Aksel.

- Det er vores form for kæreste- og familietid, siger hun og tilføjer:

- Vi elsker livet hernede. Nogle vil måske synes, at vi skal bruge tiden sammen med Aksel. Men han er jo bare med og en del af det. Vi gør det for børnene - for byens og vores egne børn, som vi gerne vil give muligheden for at få det her foreningsliv, som vi selv synes er så fantastisk, siger Tine Hansen.

Vi elsker livet hernede. Nogle vil måske synes, at vi skal bruge tiden sammen med Aksel. Men han er jo bare med og en del af det. Vi gør det for børnene - for byens og vores egne børn, som vi gerne vil give muligheden for at få det her foreningsliv, som vi selv synes er så fantastisk.

Tine Hansen, kæreste, mor og formand for fodboldafdelingen

Parret er meget bevidst om, at der skal noget mere end bare fodbold til at lokke børnene til klubben. Derfor vægtes det sociale højt.

- Vi kan ikke hamle op med de større klubber som Haderslev og Vojens, så derfor gør vi meget for at der er noget socialt, som eksempelvis FIFA-aftener sammen med Tobias. Og så skal der være plads til alle her, uanset niveau.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Efter Lions-sponsorat: Frivillige træder i pedalerne for Vojens ældre

Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lions Vojens donerer christianiacykel til Bregnbjerglunden

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Mari-Louise udstiller brudekjoler i Vojens - og drømmer om en fysisk butik

Midtsyd

Puljepenge til friplejehjemmet i Agerskov skal bruges på leg

Midtsyd

Musik- og Teaterforening i Toftlund starter sæsonen med børneforestilling

Midtsyd

Marianne er frivillig på Bregnbjergskolen: - Det er en kæmpe oplevelse

Midtsyd

Medalje til skøjteløber efter corona-pause

Midtsyd

Våbenhusets rejsegilde blev markeret med taler og pølsevogn

Midtsyd

Christian forlod Årø og skolen som 14-årig - nu fejrer han 40-års jubilæum som selvstændig

Ugeavisen Haderslev

Museum efterlyser historier om Kongeskibet

Midtsyd

Nye svævebaner og dansetimer: Toftlund Udviklingsråd er klar med massevis af oplevelser

Midtsyd

Forsamlingshus har fået nyt navn og vil udvikle: - Hammelev mangler en café - vi har rammerne

Ugeavisen Haderslev

Vojens Kultur- og Musikhus swinger igen

Midtsyd

Uge 39 er kattens uge: Gratis neutralisering af herreløse katte i Hammelev

Midtsyd

Nyt projekt: Hjælp Toftlund arkiv med billeder af dit hus

Midtsyd

Sæt kryds i kalenderen: 'Sammen i Gram' bliver en fest

Midtsyd

Det´ for børn: Lørdagslitteratur-slik på Haderslev Bibliotekerne

Midtsyd

Ville forkæle medlemmerne og fik nye spillere oveni: Pigerne strømmer til VBI

Midtsyd

Midtlandskoret har taget hul på ny sæson

Midtsyd

Marie fra Bevtoft er årets foreningsleder: -  I fællesskab kan vi rigtigt meget

Midtsyd

Klumme: De unge ældre løber faktisk - og de unge er aldrig syge

Midtsyd

Søndertorvs nye indgangsparti er klar - og åbningsfesten lige om hjørnet

Midtsyd

Vil snuse til noget nyt: Anette sætter Nobel Blomster i Toftlund til salg

Annonce