Annonce
Midtsyd

En hær af ansatte står klar: Outlet-åbning i Vojens nærmer sig

Der er stadig en del kasser at pakke ud, og varer, som skal sættes på på plads, men Cecilie Andersen (tv.), Natasja Olsen og Luindo Stopani er slet ikke i tvivl: - Vi skal nok nå at blive klar, siger de. Foto: Mette Henriksen
Dansk Outlet med adresse på Trekanten 1 i Vojens åbner døren lørdag den 23. november. Bemandingen på dagen opgraderes med 25.
Annonce

Vojens: De er kommet langt, holdet bag Dansk Outlet i Vojens. Men der er stadig nok at give sig til for de fire ansatte, inden 1600 kvadratmeter tidligere genbrugsbutik i den slidte bygning på Trekanten 1 er transformeret til en topmoderne indkøbsoplevelse med tøj og sko til hele familien.

- Vi skal nok nå det, og vi glæder os helt vildt til at vise butikken frem. Hele bygningen er gennemrenoveret, og så har vi hyret et eksternt indretningsfirma til at give butikken et helt særligt look, hvor der er tænkt et loungeområde, samt et udendørs og indendørs børneområde med ind, fortæller 26-årige Luindo Stopani, der er halvt italiener-halvt albaner og franchisetager bag Dansk Outlet i Vojens. Han har boet i Danmark, siden han var seks år.

- Lige nu bor jeg i Lystrup ved Århus sammen med min kæreste Emilie, men planen er at komme tættere på Vojens. Indtil videre har jeg dog haft så sindssygt travlt med alt det praktiske her i butikken, at jeg endnu ikke engang kan sige noget om, hvor i området jeg kunne have lyst til at slå mig ned. Men det kommer, fortæller han.

- Folk kan have mange fordomme omkring outletbutikker, og dem ser vi frem til at gøre op med. Kvalitetsmæssigt kan vi jo det samme som de fleste andre butikker, bare billigere, blandet andet, fordi vi køber stort ind, og kigger på huslejen, der hvor vi slår os ned, uddyber Luindo Stopani, som har de to salgsassistenter, Natasja Olsen og Cecilie Andersen, som begge kommer fra tøjbutikker i Haderslev, samt en elev med lokal baggrund, ved sin side. Og de er ganske vist ikke tre ansatte og en chef, men et hold, understreger han.

- Jeg er ikke tilhænger af titler. Jeg har arbejdet i Dansk Outlet i flere år, og noget af de første jeg lærte, var at vi alle skal kunne det samme i butikken. Luindo Stopani, franchisetager bag ny outlet i Vojens
Annonce

Åbningen bliver vild

- Jeg er ikke tilhænger af titler. Jeg har arbejdet i Dansk Outlet i flere år, og noget af de første jeg lærte, var at vi alle skal kunne det samme i butikken. Selvfølgelig er der nogle ledelsesmæssige faktorer bag kulissen, som jeg står for, men ude i forretningen er vi alle ens.

Til åbningsfesten lørdag den 23. november har Luindo Stopani hentet forstærkning ind fra andre outlet-butikker.

- Erfaringen fra de andre butikker i Dansk Outlet er, at det bliver vildt, så vi henter 25 flere ind på åbningsdagen. Selvom servicen lige præcis den dag nok ikke bliver helt så personlig, som vi kunne ønske, så skal kunderne stadig kunne få hjælp og vejledning.

Startskuddet til Vojens nye outlet-butik, der bliver den 28. i Dansk Outlet kæden, falder lørdag den 23. november klokken 8.00.

Franchisetager bag Dansk Outlet i Vojens, Luindo Stopani, har været ansat i flere af kædens butikker rundt omkring, og senest i Ribe-afdelingen. Nu glæder han sig til at klæde Vojens-borgerne på fra top til tå. Foto: Mette Henriksen
- Det bliver spændende at få mere ansvar, siger salgsassistent Natasja Olsen, der har arbejdet syv år i H&M´s Haderslev-afdeling. Foto: Mette Henriksen
Det har Vojens-borgerne også set frem til: Hele området omkring Trekanten 1 har fået ny belægning, så udenomsarealet fremstår pænt og indbydende. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce