Annonce
Midtsyd

Et godt sted at bo: Borgermøde om nye lejeboliger i Hammelev

Efterspørgslen på boliger i området vokser, fordi Hammelev har et godt ry og et godt foreningsliv for alle aldre, lyder det fra borgerforeningen. Privatfoto
Annonce

HAMMELEV: Skal vi bygge i Hammelev?

Det er det store og spændende spørgsmål, som skal drøftes på borgermødet i Hammelev Hallen tirsdag 29. september klokken 19. For både Boligselskabet af 1943 i Vojens og Stender Innovation vil gerne bygge boliger til udlejning – hvis der er interesse for det. Og det er interessen, der skal måles denne aften.

Derfor er Hammelev Sogns Borgerforening gået sammen med boligselskabet og Stender om mødet i hallen, som er åbent for alle i hele Haderslev Kommune og fra nabokommuner, hvor en del allerede har fundet bolig i Hammelev.

– Vi vil gerne kunne tilbyde tilflyttere flere valgmuligheder, når det gælder bolig, siger Anna Marie Bohsen fra Hammelev Sogns Borgerforening.

- Vi vil også gerne have attraktive lejeboliger, som skal være både til unge og ældre – familier og enlige. Derfor kontaktede vi Boligselskabet af 1943, og samtidig kom Stender Innovation til. Det giver nogle gode muligheder, siger hun.

På mødet 29. september kommer B43 og Stender Innovation med forslag til, hvordan boligerne kan indrettes rummæssigt, hvor store de er, og hvad indskud og husleje er.

- Sidst men ikke mindst skal stemningen og interessen for disse lejeboliger loddes. Først da kan det besluttes, om byggeri skal sættes i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce