Annonce
Midtsyd

Føler sig drøn-heldig: Arrild-frisør udvider med ny salon i Ribe

Annonce

ARRILD: I foråret var der dømt kaos og stor økonomisk usikkerhed hos mange af landets frisører grundet corona-krisen. Ikke alle kunne nemlig for alvor få glæde af den hjælpepakke, som har været en afgørende økonomisk redningsplanke for mange virksomheder.

En af dem, som faldt udenfor kategori, var Arrild-frisøren Edith Lund Linding, som ovenikøbet netop var blevet mor til et sæt for tidligt fødte, men ellers raske, tvillingedrenge.

Selvom corona stadig spøger i kulissen, så ser tilværelsen fem måneder senere igen lysere ud for den travle frisør med saloner i Arrild, Toftlund, Bredebro, Hellevad og Øster Højst - og snart også i Ribe, hvor hun har overtaget Hårstudiet Ribe, som dermed bliver til Park Styling.

Annonce

Skøn by

Selv føler Edith Lund Linding sig med egne ord drøn-heldig.

-Jeg har haft kig på salonen for tre år siden, men så blev den solgt til anden side. Derfor havde jeg kendskab til personalet og vidste, at det er dygtige og loyale frisører, så det kunne ikke gå galt. Udover det, så er Ribe en skøn by. Jeg ser mange gode muligheder her, siger hun og tilføjer:

-Jeg er jo drøn-heldig. Overtagelsen er gået hurtigt og nemt, da jeg kender processen fra tidligere overtagelser af andre saloner. Samtidig skal jeg ikke ud og smide en masse penge for et varelager, da jeg har fem andre saloner med samme brand.


Overtagelsen er gået hurtigt og nemt, da jeg kender processen fra tidligere overtagelser af andre saloner. "

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce