Annonce
Midtsyd

Fagprøve i Bolander: Tobias markedsfører både med løbesedler og Instagram

Salgsassistentelev Tobias Petersen afholde fagprøve i butikken i uge 19. Foto: Mette Henriksen

VOJENS: Tobias Petersen, der er salgsassistentelev hos Bolander Din Tøjmand i Vojens, er én af de unge under uddannelse, der er blevet hårdt ramt af corona-nedlukningen. Faktisk kommer han til at mangle hele fem måneder ud af de to år, som uddannelsen tager.

Dette har dog ikke hindret den 21-årige elev, der bor i Toftlund, i at kræse om sin afsluttende fagprøve med tøjmærket Gant som gennemgående emne.

- At lave et oplæg med Gant som omdrejningspunkt er interessant for mig, fordi der er et nyt mærke vi har fået her i butikken, fortæller Tobias, der går all-in på markedsføringen af produktet.

Annonce

- Markedsføringen foregår både på de sociale medier og med løbesedler, som jeg selv producerer og fordeler i eksempelvis lokale foreninger og golfklubber. Butikken er jo for både de unge, midaldrende og seniorerne, så det er vigtigt, at jeg når ud til alle målgrupper, tilføjer Tobias, der afholder fagprøve i uge 19.


Butikken er jo for både de unge, midaldrende og seniorerne, så det er vigtigt, at jeg når ud til alle målgrupper.


Vojens er hyggelig

Når han er nået til vejs ende med uddannelsen hos Bolander, så vil Tobias gerne fortsætte i branchen – og gerne igen i et mindre lokalsamfund.

- Jeg kan godt lide at arbejde i en by som Vojens, hvor vi kender kunderne – og de kender os. Det er hyggeligt og noget, jeg trives med, siger han - og tilføjer:

- Men jeg skal da ikke udelukke, at jeg en dag prøver lykken i en større by som Århus eller København.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce