Annonce
Midtsyd

Fans og familie sendte 'Geddi' afsted på den sidste rejse

Rustvognen med Gerd 'Geddi' Petersens kiste standsede efter bisættelsen foran hans andet hjem, Frøs Arena i Vojens, hvor der blev holdt et minuts stilhed. Foto: André Thorup
Mangeårig frivillig omkring SønderjyskE Ishockey, Gerd 'Geddi' Petersen, blev tirsdag eftermiddag bisat fra Vojens Kirke, efter han gik bort den 28. december. Efter bisættelsen kørte kisten til Frøs Arena, hvor SønderjyskEs fans var mødt op for at mindes 'Geddi'.
Annonce

Vojens: Flaget var på halv foran Frøs Arena i Vojens tirsdag eftermiddag. Her blev der nemlig taget afsked med en stor personlighed omkring SønderjyskE Ishockey. Gerd 'Geddi' Petersen gik bort natten til den 28. december i en alder af 78 år. Han var igennem mere end 30 år frivillig omkring SønderjyskE Ishockeys ligahold.

Tirsdag eftermiddag blev han bisat fra Vojens Kirke, og efter bisættelsen kørte rustvognen med 'Geddis' kiste til Frøs Arena, hvor SønderjyskEs fans og spillere kunne sige et sidste farvel.

Annonce

Holdets bedstefar

Én af de fans, der var mødt op for at sende 'Geddi' ud på den sidste rejse, var 17-årige Caroline Haugaard. Hun beskriver 'Geddi' som en skikkelse, som alle der er kommet til ishockey i Vojens, vidste hvem var.

Caroline Haugaard (til højre) husker 'Geddi', som en sød og hjælpsom mand. Foto: André Thorup

- Han var som en slags bedstefar for holdet, der altid var klar til hjælpe. Det betød rigtig meget for spillerne, at han var der til at vaske tøj og gøre det klar, siger Caroline Haugaard.

Annonce

Is-arenaen var det andet hjem

Rustvognen stoppede foran den store hovedtrappe ved Frøs Arena, hvor kisten blev trukket ud i den bidende vinterkulde. Oven på kisten lå en forgyldt ishockeyhjelm sammen med en masse blomster.

Rundt på p-pladsen havde omkring 60 mennesker taget opstilling - med god corona-afstand - for at holde et minuts stilhed til ære for 'Geddi'. Efter det stille, eftertænksomme minut, hvor det kun var vinden og trafikken i det fjerne, der kunne høres, takkede familien de mange fremmødte foran is-arenaen.


Han var som en slags bedstefar for holdet, der altid var klar til hjælpe. Det betød rigtig meget for spillerne, at han var der til at vaske tøj og gøre det klar.

Caroline Haugaard, SønderjyskE-fan


- Hallen var hans andet hjem, og kun én gang gennem alle årene, har han misset en kamp, lød det blandt andet fra familien.

Rita Uldahl har været fan af ishockey-holdet fra Vojens i næsten 50 år, og hun kan dårligt nok sætte ord på, hvad hun vil huske den afdøde holdleder for.

- Jeg ved det næsten ikke, for han var virkelig en ener. Han var jo bare 'Geddi', fortæller hun.

Rita Uldal husker blandt andet 'Geddi', for hans utrolige passion for ishockey, som han gerne fortalte vidt og bredt om. Foto: André Thorup

Da SønderjyskE den 30. december mødte Esbjerg på hjemmebane blev Gerd 'Geddi' Petersen mindet med et minuts stilhed inden kampen, mens hjemmeholdet også bar sørgebind.

Familie, spillere og fans mindedes Gerd 'Geddi' Petersen foran Frøs Arena i Vojens tirsdag eftermiddag. Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce