Annonce
Midtsyd

Farvel til en stædig journalist med hjertet på rette sted

Ella Warming flankeret af sønnen Leo (tv.) med lille Agnes på armen, datteren Anne, samt børnebørnene Elisabeth og Tobias. Foto: Mette Henriksen
Efter 14 år på avisen sagde Ella Warming onsdag farvel og tak for at gå på efterløn.
Annonce

Toftlund: Efter 14 års tro tjeneste som avisens høvding, sagde Ella Warming onsdag officielt farvel til arbejdslivet, og goddag til et liv som efterlønner.

- Mor har altid været på farten, og hun kommer bestemt ikke til at drosle ned, fordi hun går på efterløn. Hun kunne tværtimod finde på at blive ramt af stress, fordi hun skal nå alt muligt, ved siden af at passe og pleje hendes kæmpe have på fuldtid, fortæller Ella Warmings søn, Leo, med et kæmpe smil i forbindelse med afskedsreceptionen i Brundtlandparken onsdag. Her havde familie, naboer, venner, samarbejdspartnere og kollegaer sat hinanden stævne, for at sende den populære journalist afsted til et liv uden deadlines, gymnastikopvisninger i weekenden og rejsegilde på en regnvejrsdag med manér.

Det var da også både en forventningsfuld og vemodig Ella Warming, som benyttede lejligheden til at kigge tilbage på 14 års avisskriveri.

- Jeg har ikke kunnet skrive alt, som folk har fortalt mig. Man skal også kunne fortælle noget i fortrolighed og stole på, at det ikke kommer videre. Men når der så var noget at skrive om, så var der ikke andre end mig, der skulle bestemme, hvad der skulle stå. Og det har folk accepteret.

Der er ingen tvivl om, at de lokale Ugeavisen-læsere vil savne den gamle skrivermadame, som hun selv kalder sig, og hendes ”demokratiske” måde at være journalist på, hvor alle hjørner, ender og kanter af lokalområdet omkring Toftlund, Gram, Agerskov og Vojens blev tilgodeset efter mottoet: ”Intet er for stort eller for småt”.

De lokale samarbejdspartnere kiggede onsdag forbi Brundtlandscenteret, for at takke Ella Warming for hendes store indsats som lokaljournalist.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce