Annonce
Midtsyd

Fejres med natbadning og poolparty: Gram Friluftsbad fylder 50 år

Livredder Cathrine Silberbauer, præst Johannes Gjesing og driftsleder Leif Knudsen (tv.) i forbindelse med sæsonåbningen af Friluftsbadet sidste år. Arkivfoto: Mette Henriksen
Lørdag den 29. maj fylder en af Grams populære attraktioner, friluftsbadet, år. Og det skal fejres på en måde, så hele den brede vifte af brugere tilgodeses.

GRAM: Lørdag den 29. maj fylder en af Grams populære attraktioner, nemlig Gram Friluftsbad, 50 år, og det jubilæum fejres hele sommeren på festlig og forskellig vis.

- Der findes næppe ret mange i Gram og omegn, der ikke har gode bademinder fra friluftsbadet, og derfor satser vi også på at lave et jubilæum, der indeholder aktiviteter for alle aldre fra vores trofaste morgensvømmere til dem, som skal prøve at bade for første gang, fortæller centerleder Søren Madsen.

Med de positive coronatal og den planlagte genåbningsplan håber og tror Fritidscentret på, at rigtig mange aktiviteter kan gennemføres før og især i og efter sommerferien. Og forberedelserne er allerede i gang.

Annonce

- Driftsleder Leif Knudsen og hans team rullede overdækningen væk i mandags. Friluftsbadet ser allerede fristende ud, og vi satser på at kunne åbne fredag op til pinsen, hvor folkene bag Pins´ Mærken jo har bestilt lækkert vejr til musik i haverne, siger Søren Madsen.


Friluftsbadet ser allerede fristende ud, og vi satser på at kunne åbne fredag op til pinsen, hvor folkene bag Pins´ Mærken jo har bestilt lækkert vejr til musik i haverne.

Søren Madsen, centerleder


Reception på jubilæumsdagen

Den præcise åbningsdag og eventuelle restriktioner annonceres på centrets hjemmeside. Gram og omegn kan dog allerede sætte kryds i kalenderen lørdag den 29. maj, som er selve jubilæumsdagen, der markeres med åbent hus og noget godt til hals og gane til både voksne og børn fra klokken 13.00.

- Vi glæder os rigtig meget til at holde reception for brugerne af friluftsbadet, men også de mange foreninger og sponsorer, der er garant for at Fritidscentret og Friluftsbadet kan vedligeholdes og udvikles til glæde for by og omegn, siger John Flemming Hansen, der er formand for bestyrelsen i Gram Fritidscenter.

Fritidscentret har netop selv investeret omkring 85.000 kroner af opsparingen i nye pumper, klor, og syretank samt nye afløbsriste med mere, så Friluftsbadet kan være i topform til jubilæumsåret, men den investering gør det ikke alene.

- Os der har rundet 50 ved der skal reparationer til indimellem, og det gælder i høj grad også Friluftsbadet, der står overfor at skulle have skiftet folie og udvidet afløbsrenderne. Heldigvis har politikerne i Udvalget for Kultur- og Fritid bevilliget 300.000 kroner fra anlægspuljen, men da vi alt i alt skal bruge godt en halv million, håber vi på endnu en bevilling i budgetforhandlingerne, så vi kan bevare et friluftsbad i topform de næste 50 år også, tilføjer centerlederen.

Jubilæums-løjer

I forbindelse med jubilæet vil Fritidscentret gerne vise de bedste minder frem, så har man fotos fra gode dage i badet liggende, så vil centret rigtig gerne låne og udstille dem henover sommeren. Skriv gerne en lille historie om den dag billedet er taget, og hvad det betyder for dig. Materialet kan afleveres på centerkontoret alle dage fra klokken 9.00 til 18.00. Yderligere oplysninger hos centerleder Søren Madsen.

50 års-jubilæet fejres desuden med at de første 15, der er født i 1971, kan købe et sæsonkort til kun 50 kroner mod normalpris på 800 kroner. Sæsonkortene er personlige og sælges på jubilæumsdagen fra klokken 11.00. De enkelte jubilæumsaktiviteter annonceres løbende efterhånden som corona-restriktionerne gør dem mulige.

- Det siges, at der gennem årene har fundet lidt uofficiel natbadning sted i friluftsbadet. I jubilæumsåret skal vi derfor have gang i officiel natbadning, vi skal have poolparty med helstegt pattegris, vi skal fejre konfirmanderne både fra i år og sidste år og meget andet, fortæller Søren Madsen.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Sten-mariehøns spreder glæde i Agerskov og Branderup

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ribekvinder vil gå et spadestik dybere mod stressramte: Starter retrætecenter midt ude i naturen

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Heller ingen galla på STUK i år: Studenterne holder deres egen fest

Ugeavisen Haderslev

Ocean rescue camp kommer til Vedsted Søbad

Midtsyd

Det så "skidt" ud: Sur smiley til Centrum Steak House i Vojens

Midtsyd

Nyt projekt: Orgelspirerne blomstrer i Gram

Midtsyd

Fest og dans: Vennekredsen tog på hotel

Midtsyd

Vojens BI hyldede "årets fiduser"

Midtsyd

Daniel K. Hansen klar til sin 11. sæson i SønderjyskE Ishockey

Midtsyd

Anders Førster bliver assistenttræner i SønderjyskE Ishockey

Midtsyd

Tysker bliver ny cheftræner for SønderjyskE

Midtsyd

STUK-studenter springer ud over to dage: Farfar Paul satte huen på Jonas´ hoved

Midtsyd

SønderjyskE henter ny rekrutteringschef i England

Midtsyd

Milepæl: Kronprinsen lagde grundstenen for F-35 Campus

Midtsyd

Klar til 13. og 14. sæson: To år mere til Steffen Frank

Midtsyd

Ny lysner det: Sct. Hans Aften på Tørning Mølle

Midtsyd

Sankt Hans i Vojens: Ny præst holder båltalen

Midtsyd

Nyt liv i markant bygning: Agerskov har fået sit eget kræmmermarked

Midtsyd

Farvel mundbind: Bibliotekerne tager igen imod med et smil

Midtsyd

Havefestival: Ella inviterer indenfor i sit haveparadis

Midtsyd

Høllevang-elever slår et slag for miljøet

Midtsyd

Flemming vil gerne have flere rickshaw-piloter til Gram

Midtsyd

Tankstation i Skrydstrup lukker for hanerne

Annonce