Annonce
Midtsyd

Fitnessområdet suppleres med et multitræningsredskab

Lene Meier Hansen (t.v.), fra Nordea Fonden overrakte formanden for Bevtoft Borgerforening, Marie Prinds, en check på 30.000 kr., mens næstformand i Norlys Vækstpulje, Torben Skødt, overrækker en check på 50.000 kr. Privatfoto

Bevtoft: Der er glædeligt nyt til brugerne af udendørs fitnessområdet i Bevtoft. Området bliver suppleret med et nyt multitræningsredskab.

Borgerforeningen ansøgning om medfinansiering af endnu et redskab har givet bonus. Første bonus kom i form af et tilsagn på 50.000 kr. fra Norlys Vækstpulje og senest i 30.000 kr. fra Nordea Fondens lokalpulje.

Fra engang i maj vil der på fitnessområdet, derfor være rig mulighed for at få rørt alle muskelgrupper med de nye redskaber. De tre redskaber er netop opstillet og kan tages i brug allerede nu, mens multiredskabet forventes leveret ultimo april. Der er allerede indhentet byggetilladelse til det store redskab, som skal finde sin plads midt på området.

Borgerforeningen har sat en markering, med navnene på de to puljer, der har været med i projektet, der hvor redskabet skal opstilles. På markeringen kan man også se, hvad der venter i form af det nye redskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Krolfformand: - Ærgerligt at debattere på Facebook

Midtsyd

Kviktest på vej til børn ned til seks år

Midtsyd

Ugens klumme: Grundstoffet i Danmark

Annonce