Annonce
Midtsyd

Floorball for seniorer: - Man bliver bidt af at jage bolden

Floorball-spillere, Helle Demuth Aagaard (tv.), Børge Duus-Petersen, Poul Henrik Pedersen og formand Britta Simonsen er slet ikke i tvivl: Floorball er alletideres motionsform, hvor alle kan være med. Foto: Mette Henriksen
Vojens Floorball tilbyder nu også et hold for seniorer. Det foregår i Vojens Hallernes hal 2 hver torsdag klokken 10.00.
Annonce

Vojens: Poul Henrik Pedersen og Børge Duus-Petersen fra Vojens har regnet den godt ud. I stedet for at gå til pardans, som deres respektive hustruer egentlig ønskede, så fik de lokket dem med til floorball – og alle er glade.

- Jeg vil meget hellere det her. Det er sjovt, og så får man sved på panden. Og så bliver man i den grad bidt af at jagte bolden, at man faktisk ikke mærker, hvor meget man egentligt løber, siger Børge-Duus Petersen, som siden oktober har kastet sig over motions-floorball i Vojens Hallerne.

48-årige Helle Demuth Aagaard, der sin unge alder til trods godt må må være med på 60+ holdet, da hun lider af kronisk sygdom, har fået en hel ny energi af at spille floorball.

- Jeg lider af fibromyalgi og får smerter, bare jeg gør rent. Derfor er det ikke blevet til meget motion for mig de seneste år, da jeg har haft svært ved at finde en motionsform, jeg kan holde til, og som motiverer mig - indtil jeg prøvede floorball, som er helt fantastisk, fortæller Helle Demuth Aagaard.

I efterhånden nogle år har den lokale forening tilbudt floorball, en form for hockey, hvor man spiller på et trægulv i stedet for på is, for forskellige aldersgrupper. Siden oktober er der kommet et 60+ hold til. Sportsgrenen er særlig god til at styrke knoglerne hos ældre, samtidig med, at den høje intensitet i floorball med til at vedligeholde de ældres kondition, og mindste risikoen for diabetes.

- Træningen er en god blanding af motion, hygge og fællesskab, siger formand Britta Simonsen, som håber på at få endnu flere ældre op af sofaen, og ned i hallen til torsdagstræning.

- Når folk hører ordet floorball, så forbinder de det automatisk med ishockey. Derfor håber vi, at flere vil få øje på tilbuddet, og hvad det indeholder. Man er også meget velkommen til at komme ned og få en prøvetime, tilføjer Britta Simonsen.

Floorball for 60+ tilbydes torsdag klokken 10 i Vojens Hallerne (hal 2). Klubben stiller al udstyr til rådighed.

- Når folk hører ordet floorball, så forbinder de det automatisk med ishockey. Derfor håber vi, at flere vil få øje på tilbuddet, og hvad det indeholder. Man er også meget velkommen til at komme ned og få en prøvetime. Britta Simonsen, formand Vojens Floorball
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce