Annonce
Midtsyd

Fodboldskolen i Vojens er populær

Børnene udfordres ved at spille på forskellige hold, som har forskellige bogstaver. Foto: Mette Henriksen
Knap 100 børn giver den i denne uge gas på banerne ved Vojens Fritidscenter. Fodboldskolen er et hit for både piger og drenge.
Annonce

Vojens: For mange drenge og piger i Vojens og omegn er den sidste uge i sommerferien lig med fodboldskole.

Sådan har det været de sidste år, efter at klubben besluttede sig for at flytte fodboldskolen fra midt i sommerferien til slutningen.

- Det har vist sig at være den helt rigtige beslutning, for vi har sidenhen altid haft godt med børn i de forskellige aldersgrupper. I år har desuden vi 18 piger med, og det er vi rigtig glade for. Fodbold er også for piger, siger fodboldskoleleder Mikael Brøns.

Vejrguderne har ment det godt med fodboldbørnene i Vojens, lige bortset fra onsdag over middag, hvor der både var regn- og tordenbyger.

- Her tager vi ingen chancer. Vi holder øje med vejret på DMI´s hjemmeside og trækker indenfor, så snart der er uvejr og lyn på vej, siger Mikael Brøns.

Mens børnene i løbet af ugen udfordres teknisk, taktisk, fysisk og mentalt gennem de varierende træningspas, som tager udgangspunkt i DBUs nye uddannelse for børne- og ungdomstrænere, så slutter fodboldskolen fredag med et brag af en afslutningsevent.

Sammenhold, et godt kammeratskab og ikke mindst sjov og ballade er nemlig vigtige ingredienser på fodboldskolen.

- Som altid afslutter vi med at trænerne spiller mod børnene, samtidig med, at der også er både en voksen- og en børnedommer. Jeg tænker, at der vil blive dømt lidt til børnenes fordel, afslører Mikael Brøns med et glimt i øjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Midtsyd

Gaming: I Fole er de vilde med eSport

Midtsyd

Gram: Rema 1000 åbner torsdag

Midtsyd

Julen synges ind på Gram Slot

Midtsyd

Gram: 50 mindedes de faldne i krigen

Midtsyd

Klumme: Cirkus er rejst

Annonce