Annonce
Midtsyd

Fole Høker Kro lukker midlertidigt

Fole Høkerkro lukker midlertidigt den 31. december. Arkivfoto: Ella Warming

Efter at Fole Høkerkros daglige leder og chefkok, Jan Korsgaard,har valgt at søge nye græsgange, er det blevet besluttet at lukke Fole Høkerkro midlertidigt.

Annonce

Ejerne af Fole Høkerkro, Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal, har valgt at lukke Fole Høkerkro midlertidigt pr. 31. december, da kroens bestyrer og daglige leder gennem de sidste 10 år, Jan Korsgaard, har valgt at søge nye udfordringer.

- Vi har i mere end 20 år nydt at være en del af kroen, både på gulvet, da vi drev diskotek, vinsmagninger, buffet og meget andet, men vi har også nydt samarbejdet med Jan som bestyrer, hvor vi har stået med på sidelinjen, udtaler Ketty Rosenfeldt Sunddal i en pressemeddelelse.

Hun oplyser, at der lige nu arbejdes på at give information til de kunder, der har bestilt mad ud af huset i det nye år.

- Vi takker Jan mange gange for hans loyalitet og hans store lyst til at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi ønsker Jan held og lykke i fremtiden, udtaler Ketty Rosenfeldt Sunddal.

Det oplyses i pressemeddelelsen, at der arbejdes på en ny løsning via salg eller forpagtning, og at ejerne håber på at kunne finde en løsning snarest, så alle medarbejdere på kroen kan få mulighed for et job på stedet igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce