Annonce
Midtsyd

Fole nåede at få gymnasterne på gulvet

Årets forårsopvisning i Fole bød ikke kun på massevis af flot gymnastik, men også på et skulderklap til gymnastikudvalget i form af en check fra OK-tankningen. Privatfoto

FOLE: Den 7. marts, og inden Danmark lukkede ned, lykkedes det som et af de få steder i år, at få afviklet årets gymnastikopvisning i Fole. Det fortæller Vibeke Omby Ibsen fra Fole Gymnastikudvalg, der stod for at lede gymnasterne gennem dagen.

- Vi havde fået godt styr på de nødvendige forbehold, der var på daværende tidspunkt. Solen skinnede, og mange var mødt op for at se, hvad vinteren var blevet brugt på. Der har været syv hold i gang over vinteren, og samtidig var årets gæstehold VAP, et rytmisk pigehold for unge over 16 år fra Vojens, også på gulvet. Fole Friskole var som altid det største hold og sluttede dagen af med anderledes ikke så traditionel gymnastik, tilføjer Vibeke Omby Ibsen, der også kunne byde et juniormix hold, et resultat af et samarbejde over to år mellem Arnum og Fole gymnastikforening, på velkommen.

Dagen bød også på ros til blandt andet til gymnastikudvalget, der af idrætsforeningens formand, Hans Peter Clausen, fik overdraget en check fra OK-tankningen til frit brug i udvalget.

- Dagen sluttede af med fællessang, kage og kaffe - kombineret med masser af håndsprit, slutter Vibeke Omby Ibsen med et glimt i øjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Uddannelseskonsulent: - Op på hesten igen

Annonce