Annonce
Midtsyd

Fole vil være eSports-mekka

Fole satser nu stort på eSport. Arkivfoto
Indvielse af eSports lokaler i Fole Hal lørdag den 26. oktober klokken 15.00.
Annonce

Fole: -Fole eSport er kun den anden eSport-forening under DGI i Haderslev Kommune, fortæller Lars Holst fra Fole eSport, som glæder sig over at Fole IF efter en nedgang i antallet af medlemmer til de traditionelle aktiviteter, nu har chancen for at hverve flere, især unge, nye foreningsmedlemmer ved at satse på eSport.

- Vi oplever at de unge i stigende grad samles om eSport. Vi ønsker at flytte folk ud af værelserne, og blande eSport med fysisk aktivitet i ordnede rammer. Andre aspekter som fællesskab, digital dannelse, samt at gøre eSport anerkendt og socialt accepteret, er også del af konceptet. Og selvfølgelig håber vi på flere medlemmer, tilføjer Lars Holst.

-Vi har fra starten indledt et uformelt samarbejde med HFK eSport fra Haderslev, der spiller i YouSee ligaen, omkring udveksling af trænere og fællestræning. Kevin Mikkelsen, som er eSportskonsulent fra DGI, har været rigtig god at have med på sidelinjen. Samtidig har vi fået etableret et samarbejde med Fole Friskole, som vil tilbyde eSport som en del af deres undervisning til de større elever.

Snoren klippes af Kjeld Thrane, byrådsmedlem og formand for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce