Annonce
Midtsyd

For første gang i flere år: Vojens får ny sparekassefilial

Personalet hos Broager Sparekasse i Vojens er rykket ind i Rådhuscentret. Fra venstre ses Henrik Køhler, Ole V.B. Andersen og Lilian Vollstedt. Forrest Per E. Petersen. Marc Christensen var fraværende, da billedet blev taget. Foto: Thomas Holl
Det er flere år siden, at der lå et pengeinstitut i Vojens. Nu har Broager Sparekasse etableret sig med en filial i Rådhuscentret.
Annonce

Vojens: Broager Sparekasse åbner nu en ny filial i Vojens. Nærmere betegnet i Rådhuscentret, hvor man faktisk allerede har slået dørene op.

Dermed Sparekassen har etableret sig i de godt 184 kvadratmeter store lokaler, hvor Nybolig hidtil har haft forretning.

- Beliggenheden er fremragende, for der er stort set altid mennesker i området, siger Morten Vestergaard, der er underdirektør i Broager Sparekasse og med primær base i Sønderborg.

Annonce

Behovet er der

Med etableringen af filialen får Vojens for første gang i flere år en ”rigtig” sparekassefilial. I maj sidste år åbnede Broager Sparekasse således en speciel afdeling i en skyboks i SE Arena, og det skulle vise sig at være en god idé.

- Vi sagde fra begyndelsen: ”Vi vil Vojens, hvis Vojens vil os”. Og det har vist sig at være tilfældet. Samtidig mente vi, at der er et behov i byen. Tønder har en håndfuld banker, og derfor skulle Vojens da også have en, siger Morten Vestergaard.

- Da vi etablerede os i skyboksen, gik der kun tre måneder, før vi kunne ansætte en privatkunderådgiver. Derfor stod det hurtigt klart, at Broager Sparekasse da skulle have en rigtig filial i Vojens, supplerer Per E. Petersen, der ligesom Morten Vestergaard glæder sig over den velkomst, sparekassen har fået i byen.

Annonce

Fem medarbejdere - og lidt til

Sparekassen i Vojens bliver den fjerde af slagsen. De øvrige filialer af Broager Sparekasse ligger i Broager, Sønderborg og Aabenraa.

Det faste personale kommer til at bestå af fem medarbejdere. Foruden erhvervskunderådgiver Per E. Petersen og privatkunderådgiver Lilian Vollstedt, der begge også havde deres gang i skyboksen i SE Arena, vil kunderne kunne møde erhvervskunderådgiver Ole V.B. Andersen og privatkunderådgiverne Henrik Køhler og Marc Christensen.

- Vi har heldigvis oplevet stor interesse fra potentielle medarbejdere, og det betyder, at vi har haft nogle gode kandidater at vælge imellem. Og jeg synes, at de viser gejst og pionérånd, siger Morten Vestergaard.

Han vil fremover selv lægge vejen forbi filialen en gang om ugen, ligesom der vil være pensions-, formue- og investeringsspecialister at træffe efter behov.

Annonce

På fornavn

Både Per E. Petersen og Morten Vestergaard mener, at Broager Sparekasse går lidt imod tendensen i bankverdenen. Det gælder om at være fysisk til stede i nærmiljøet.

- På den ene side skal kunderne gerne kunne betjene sig selv i dagligdagen, men vi skal også være et sted, hvor man kan komme ind og få rådgivning. Vi vil gerne være på fornavn med vores kunder. Her skal de ikke bare være et nummer, forklarer Morten Vestergaard.

- Det er mit indtryk, at bankkunderne foretrækker at sidde over for et levende menneske, når det gælder rådgivning, supplerer Per E. Petersen, der har 43 års erfaring fra bankverdenen.

Annonce

Reception 27. september

I øjeblikket er man ved at gøre filialen i Rådhuscentret helt færdig. Man har sat skydedøre i indgangen, så den er handicapvenlig, og der er i foyeren blevet installeret en hæve- og indsætningsautomat, der vil være åben hele døgnet.

Broager Sparekasse markerer åbningen af filialen i Vojens med et receptions-arrangement fredag den 27. september. Inden da kan man møde personalet, når der er Høtte i Vojens i uge 34.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce