Annonce
Midtsyd

Forlænger aftale: Pant går fortsat til Agerskov-Hallens byggeprojekt

I mange år har Agerskov-Hallen været et yndet valg, når der skulle holdes arrangementer i byen. Som for eksempel Agerskov-messen i 2019. Fremover vil man også kunne bruge et nyt splinternyt aktivitetsrum, som bliver etableret over hallens nye depotrum. Arkivfoto: Thomas Holl
Man kan stadig støtte Agerskov-Hallens byggeprojekt, hvis man afleverer sin pant i Spar-forretningen i Agerskov. Efter planen bliver spaden sat i jorden i løbet af foråret.

Agerskov: Det er stadig muligt at donere sine pantbeløb til fordel for Agerskov-Hallens byggeprojekt, hvis man indleverer sine pantflasker i automaten hos Spar i Agerskov.

Ordningen trådte i kraft i august sidste år og løb egentlig til årsskiftet og er altså nu blevet forlænget. I stedet for at få udskrevet en tilgodeseddel på pantbeløbet skal man trykke på doneringsknappen på pantautomaten, hvorefter pengene automatisk bliver godskrevet Agerskov-Hallen.

De donerede beløb vil mere præcist blive anvendt til udbygning af hallen med nye depotrum ved hallens vestlige ende og samtidig overbygning af nedkørslen til hallens vestvendte port. Desuden vil man over depotrummene etablere et aktivitetsrum, der skal kunne bruges til forskellige aktiviteter.

Agerskov-Hallens formand, Johnny Andersen, glæder sig over, at Spar i Agerskov dermed har gjort det muligt for egnens beboere at støtte byggeriet. Og processen med at få sat byggeriet i gang skrider godt fremad, fortæller han.

- Vi er godt i gang med at få de sidste priser og finansieringen af byggeriet på plads. Vi forventer at kunne sætte spaden i jorden i løbet af foråret, siger Johnny Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Uddannelseskonsulent: - Op på hesten igen

Annonce