Annonce
Midtsyd

Formand om trægt salg af Høtte-kit: - Vojens og Høtte har brug for jer

- Se nu at få købt Høttet-kittet, så vi kan komme i gang med den endelige planlægning, lyder opfordringen fra Høttefolkene, som glæder sig til et brag af en havefest i Vojens. Foto: René Holm
Det traditionelle Høtte erstattes i år med en kæmpe havefest høttelørdag den 22. august. Salget af det bærende element, Høtte-kittet, går dog indtil videre trægt, og det besværliggør planlægningen.
Annonce

VOJENS: Humøret var i top og drivet ligeså, da Høtteudvalget midt i coronakrisen, og forud for en sommer uden store forsamlinger, annoncerede:

- 2020 skal ikke være uden Høtte, så hvis Vojens ikke kan komme til Høtten, så må Høtten komme til Vojens.

Fire måneder efter er Høtteudvalget med formanden Tina Rosenkilde i spidsen stadig klar til at give den fuld gas til en coronavenlig ”pas på hinanden-Høtte", der foregår høttelørdag den 22. august rundt omkring i Vojens´ haver, mens en Høtte-konvoj kører rundt og spiller musik i gaderne. Hele herligheden streames, så man kan feste og skåle sammen på tværs af haverne.

Annonce

Gak og gimmick

Kun et fåtal Vojensborgere har imidlertid indtil videre købt et Høtte-kit, og det besværliggør forberedelserne for høtteudvalget.

- Vi kender det fra de tidligere år: Folk ved, at de skal med til Høtte, men billetten bliver først købt i sidste øjeblik. Det holder bare ikke i år, for det er ud fra salget af Høtte-kits, at vi planlægger musikruten, så vi kommer i nærheden af så mange Høtte-havefester som muligt. Vi skal også vide det i forhold til de forskellige aktiviteter omkring ”gak og gimmick”, som er del af kittet. Det kunne være noget sækkeløb eller en anden sjov gimmick, siger Tina Rosenkilde, som nødig vil stå med en stor løftet pegefinger i vejret – men måske en  lille én er på sin plads.

Høtte-havefest

Havefesten foregår høttelørdag den 22. august mellem klokken 12 og 18 i Vojens´ haver. Det bærende element er Høtte-kittet, der er en kasse med alt, hvad man skal bruge til en havefest - noget, der kan grilles, øl og festarmbånd i forskellige farver. Kassen indeholder også nogle gimmicks, så man eksempelvis kan lave sækkeløb på samme tidspunkt. Du kan læses mere om Høtte-kittet på Høttes hjemmeside, hvor det også bestilles.

- Hvis vi skal kunne holde liv i Høtten fremover, så er der brug for opbakning, og i år har vi om muligt endnu mere brug for det end tidligere. Høtte og Vojens har brug jer nu, lyder opfordringen til Vojens-borgerne.

Haderslevs Kløften i haverne, som blev en bragende succes, er svær at komme udenom, når man selv står midt i forberedelserne til sin egen havefest.

Annonce

Anderledes og fantastisk

- Her er det festivalgængerne selv, der er gået sammen om at stable eventet på benene, og det i sig selv er jo mega fedt, og det sætter ekstra fokus på projektet. Her i Vojens er det stadig os, Høtteudvalget, som står for festen, og så tror folk måske, at det hele går af sig selv. Det gør det bare ikke, for vi er også kun et hold frivillige, som har brug for at der løftes i flok, siger Tina Rosenkilde, der godt kunne tænke sig en lidt mere ”hvad kan vi gøre for byen”- holdning, i stedet for ”hvad kan i gøre for os”.

Samtidig er det vigtigt for formanden at understrege, at Høtte-udvalget stadig ser frem til at holde den sjoveste havefest sammen med en masse feststemte Vojens-borgere.


Vi klæder os ud og hopper med på vognen, som kører rundt i byen og spiller musik. Normalt kan vi ikke lige tage en længere snak eller en øl med gæsterne, men det kan vi denne gang. Det bliver anderledes og helt fantastisk, og vi glæder os helt vildt.

Tina Rosenkilde, formand for Høtteudvalget


- Vi klæder os ud og hopper med på vognen, som kører rundt i byen og spiller musik. Normalt kan vi ikke lige tage en længere snak eller en øl med gæsterne, men det kan vi denne gang. Det bliver anderledes og helt fantastisk, og vi glæder os helt vildt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce