Annonce
Midtsyd

Forsamlingshuset og foreninger under pres: Hammelev snører løbeskoene

HSUF er tvunget til at lukke ned for deres aktiviteter, så ingen Hammelev Løbet i år. Men løbes skal der nu alligevel, når der inviteres til støtte-event den 6. juni. Konceptet er "sammen - hver for sig". Arkivfoto Søren Gylling
Bestyrelserne bag Hammelev Sogns Ungdomsforening og Hammelev Forsamlingshus inviterer til et virtuelt motionsevent, der foregår ”sammen - hver for sig”. Det foregår lørdag den 6. juni og skal støtte frivilligheden i Hammelev, Styding og Ladegård, der er hårdt ramt af corona-krisen.
Annonce

HAMMELEV: - Hammelev Forsamlingshus bløder og trænger til lidt økonomisk hjælp. Så det er nu, vi skal stå sammen.

Sådan lyder det fra bestyrelserne bag Hammelev Sogns Ungdomsforening (HSUF, red.) og Hammelev Forsamlingshus, der nu lægger op til et virtuelt motionsarrangement lørdag den 6. juni fra klokken 10.30, for at støtte frivilligheden i Hammelev, Styding og Ladegård.

Det er ikke kun de manglende indtægter fra konfirmationer og fester, som gør, at Hammelev Forsamlingshus bløder. Forsamlingshuset har heller ikke mulighed for at søge en af regeringens hjælpepakker, da husets omkostninger er for lave. Samtidig er HSUF tvunget til at lukke ned for de traditionelle aktiviteter, som blandt andet Hammelev Løbet, byfesten og det store børnefodboldstævne i juni.

Sådan støtter du

Motionsarrangementet løber af stablen lørdag den 6. juni fra klokken 10.30 ”sammen – hver for sig”. Det er frivilligt at donere et beløb. Omvendt kan man også donere, uden at motionere. Indbetaling sker på MobilePay på nummeret 93526/festudvalget. Læs mere om eventen i juni-udgaven af HSUF Nyt, eller på www.Hammelev.dk

Annonce

Køb et andelsbevis

Det var under en løbetur den 19. april i forbindelse med det landsdækkende virtuelle motionsevent, Danmark Løber - for sig selv, at idéen om en lokal pendant fik vinger.

- Man kan starte løbe-, cykel- eller gåturen fra sin hjemadresse, og man bestemmer selv turen. Der kan doneres et beløb for at deltage i eventen, men man kan også bare deltage, og få glæden ved at komme ud i naturen. Hammelev Forsamlingshus doneres efterfølgende ubeskåret det indkomne beløb, da det er mest trængt her og nu. Man kan også støtte Forsamlingshuset ved at købe et andelsbevis for 400 kroner stykket, fortæller arrangørgruppen, som håber på god opbakning fra lokalområdet. Og så skal der pyntes op til fest i gaderne på dagen.

- Lad os hejse flaget fra morgenstunden i hele vores sogn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce