Annonce
Midtsyd

Fra James Bond-land til Styding: Cathy vil klæde kvinder på til fest

Cathy Wayman-Johansen er til fest og farver og ejer flere - langt flere - festkjoler, end de fleste. Der venter da også kunderne et stort udvalg af størrelser, fra små til større plusstørrelser, samt en perlerække af farver, stilarter og mærker o showroomet. Foto: Mette Henriksen 
Da Cathy Wayman-Johansen flyttede fra Storbritannien til Styding, havde hun ikke kun sin bedre halvdel, danske Mogens, med sig i bagagen, men også flere hundrede festkjoler. De danner grundlaget for hendes nye virksomhed Bond Babes Boutique.

Styding: Hvad giver en britiskfødt kvinde, der elsker fest og farver, sig til, når hun flytter til Styding?

Hun starter da en virksomhed, der lejer festkjoler ud under navnet Bond Babes Boutique - og gør drøm til virkelighed.

I butikken lejer Cathy Wayman-Johansen festkjoler ud i alle afskygninger og størrelser, og dem hænger der flere hundrede af under loftet, hvor hun har indrettet showroom.

Annonce

Hvorfor Bond Babes Boutique?

- Da kollektionen befinder sig i vores hjem, er butikken lille og hyggelig - som en 'boutique'. Og efter selv at have overværet to fantastiske Bond-premierer i London, fik jeg muligheden for at tage nogle billboards (stort reklameskilt, red.) med hjem, og de pynter i showroomet nu, siger Cathy, som selv har båret de fleste af kjolerne.

Cathy begyndte at samle på aften- og galakjoler for mange år siden. Der hænger da også flere hundreder af dem under loftet i huset i lille Styding. Foto: Mette Henriksen

- Jeg har arbejdet ved det engelske flyvevåben i mange år i et såkaldt "mandejob", og kunne godt lide at overraske folk ved at klæde mig elegant, når lejligheden bød sig. I Storbritannien er det dårlig skik at bære den samme kjole to gange, så jeg endte med at købe flere kjoler om året til mig selv og mine veninder, siger Cathy om begyndelsen på det, som blev hendes store passion.

- Da vi så flyttede hertil, foreslog min mand at jeg kunne gøre drøm til virkelighed, og starte med at leje kjolerne ud. Faktisk var det ham, som lavede hjemmesiden til mig, som en overraskelse på vores bryllupsdag.

Kom og kig

- Hos nogle kvinder er det som en ægte Askepot-transformation, når man finder drømmekjolen, så jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang her i butikken. Intet er skønnere, end at få folk til at føle sig smukke, uddyber Cathy, som først for nylig er flyttet til Styding sammen med sin danske mand Mogens, der arbejder som kok i Haderslev.

Hos nogle kvinder er det som en ægte Askepot-transformation, når man finder drømmekjolen, så jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang her i butikken.

- Jeg er også ved at lære dansk. Det er ikke helt nemt, for Mogens husker ikke at tale dansk med mig, siger hun med et stort smil og tilføjer:

- Naboerne er også søde til at slå over til engelsk, når det kniber for mig med det danske. Men jeg skal nok komme efter det, siger Cathy, som allerede er faldet rigtig godt til i det sønderjyske. Ikke overraskende entrerede hun da også i byen med en stor fest for naboerne.

- I sommer inviterede vi naboerne til en barbecue her i haven, så fra den dag har vi sådan set været en del af fællesskabet herude. Vi er meget glade for at bo i Styding og har kun mødt åbenhed, tilføjer Cathy, som selv lige for nylig har haft mulighed for at lufte en af sine mange festkjoler på dansk jord i forbindelse med oktoberfest i Haderslev.

Lørdag den 27. november kan du selv snuse til Cathys Bond Babes Boutique i showroomet på Svinget 5 i Styding. Her er ikke kun en perlerække af festkjoler og accessoires, men også håndsprit i lange baner.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Julegalla-koncert på Harmonien

Annonce
Annonce
Midtsyd

Luciaoptog og julemandsvækning: Plan b blev taget i brug i Bevtoft

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Tid til fordybelse: Sønderjysk årbog er på gaden med fisk, sang og krig

Midtsyd

Helga og Nis Peter fejrer 65 års kærlighed

Ugeavisen Haderslev

Juletoget kører igen

Midtsyd

Vojens Bordtennisklub: Genvalg til formand og gode resultater på banen

Midtsyd

Otte butikker i Vojens inviterer til julefrokost

Midtsyd

Populære spisesteder melder om aflysninger til julefrokoster: Der kan komme flere til

Midtsyd

Gram: Julemand blev vækket for fuld musik

Midtsyd

Teenagere hygger om de ældre på plejehjem - fritidsjobberen Emma er én af dem

Midtsyd

Julehyggen - og julemanden - er kommet til Vojens

Midtsyd

Anders og Jimmi fra Vojens er i julehumør - samler penge ind til julemærkehjemmet

Midtsyd

Julehjælp i Syd- og Sønderjylland slår alle rekorder

Midtsyd

Skrydstrup Kirke er med i online julekalender

Midtsyd

Kviktest i Vojens fra tirsdag

Midtsyd

Nye boliger på vej til Toftlund

Ugeavisen Haderslev

Nolde-bog præsenteres i Vojens

Midtsyd

Fodboldparret Tine og Tobias fra Bevtoft - og flere andre - blev hædret med ildsjælepris

Midtsyd

Lis står bag lokal bog om krigens meningsløshed

Midtsyd

Billedtæpper udstilles på Toftlund Bibliotek

Midtsyd

Tina blev coronafyret - og tog hul på drømmeuddannelsen

Midtsyd

Centerledernes før-juleønske: Flere testmuligheder til Gram - tak

Midtsyd

Så er flyttekasserne pakket ud: El-Salg Gram åbnede døren på valgdagen

Annonce