Annonce
Midtsyd

Gæsterne kan ikke tage fejl: Kendt kro er igen kåret som landets bedste

Fra årsskiftet indgår de to børn, Hanne Otte og Lars Peter Otte, i ejerkredsen af Agerskov Kro og Hotel A/S sammen med forældrene Bodil og Peter Otte. De har nu for femte år i træk sikret sig titlen som det bedste af 70 hoteller og kroer i kæden Small Danish Hotels. Arkivfoto: Martin Franciere
Agerskov Kro og Hotel overgår sig selv. For femte år i træk har gæsterne kåret den hyggelige kro i Midtsønderjylland til gæsternes favorit i hotelkæden Small Danish Hotels. Vi må jo være de bedste, konstaterer krofatter Peter Otte.
Annonce

AGERSKOV: For femte år i træk har gæsterne kåret Agerskov Kro og Hotel til at være den bedste blandt de 70 kroer og hoteller i kæden Small Danish Hotels.

Bodil Otte er naturligvis glad for æren, der falder oven på nogle tørre coronadage.

- Det er fantastisk, udbryder hun.

Alle hoteller og kroer i kæden Small Danish Hotels kan måned for måned følge med i, hvordan gæsterne vurderer de forskellige steder i kæden. Så det kommer ikke som en overraskelse for de øvrige 69 hoteller og kroer i kæden, at Agerskov klarer sig godt. Men hvordan kan kroen i Ageskov klar sig bedste igen og igen?

- Det hele handler om det gode værtskab. Det er det, der betyder noget, siger krofatter Peter Otte og tilføjer tilfreds:

- Vi må jo være de bedste.

Annonce

Hvor godtfolk er

Peter og Bodil Otte startede som værter på Agerskov Kro tilbage i 1976. Parret og kroen levede i mange år en stille og tilbagetrukket tilværelse, men det blev der med ét ændret på i 2004, hvor DR2 dukkede op med et kamerahold på kroen.

Det skulle blive til en helt ny tilværelse for Peter og Bodil Otte, for med dokumentarprogrammet "Hvor godtfolk er" om danske kroer, blev parret pludselig landskendte. Og kendisfaktoren er ikke blevet mindre af, at programrækken siden er blevet genudsendt 10 gange.

Fra årsskiftet er børnene Hanne Otte og Lars Peter Otte indgået i Agerskov Kro og Hotel A/S. Det er meningen, at børnene over de næste 10 år skal overtage den landskendte kro.

Annonce

14 mand sendt hjem

Peter Otte fortæller, at godt nok er Agerskov Kro og Hotel netop kåret som årets bedste, men konkurrenterne jagter de fire Otter i Agerskov.

- Der er nogle stykker, der bider os i haserne, og det er fint nok, siger Peter Otte og tilføjer:

- Alle skal gøre det så godt, som det er muligt.

Med titlen som årets bedste kro følger en check på 15.000 kroner - plus moms. Pengene skal bruges på en sommerfest for medarbejderen. Apropos medarbejdere, også corona-krisen har været forbi Agerskov.

Peter Otte fortæller, at antallet af gæster har ligget et godt stykke under normalen, og derfor har familien Ottes fire medlemmer med hjælp fra to ansatte kunnet klare skærene de sidste mange uger.

- Vi har sendt 14 mand hjem. Men fra næste uge har vi kaldt yderligere to på arbejde og ugen efter de resterende, fortæller Peter Otte, der dermed kan se frem til flere gæster - og dermed potentielle anmeldere, så titlen som årets bedste lille kro og hotel kan hives i land for sjette år i træk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Sct. Georgs Gildet holdt gildehal

Midtsyd

Gram og omegn samler ind til godt formål

Midtsyd

Gram: Intro-dag på padelbanen

Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Annonce