Annonce
Midtsyd

Gadeløb i Agerskov er aflyst - men byfesten rykker ind i haverne

Holdet bag Agerskov byfest er klar til at feste i haverne: Forrest fra venstre er det Anja Gram, Malene Underbjerg, Jeanette Severin, mens Claus Gumbrecht og Daniel står bagest. Privatfoto
Annonce

AGERSKOV: Agerskov Cykel Klub´s traditionsrige gadeløb i begyndelsen af august måned er ikke kun populært i nærområdet. Sidste år tiltrak gadeløbet således 96 motionsryttere fra både nord og syd for grænsen.

I år bliver der til gengæld ikke nogen hæsblæsende cykeljagt gennem Agerskov. Bestyrelsen har netop besluttet at aflyse løbet på grund af corona-forsamlingsforbuddet.

Sidste år tiltrak gadeløbet i Agerskov 96 motionsryttere fra både nord og syd for grænsen. Privatfoto

- Vi havde til det sidste håbet på, at der ville blive åbnet mere op for forsamlinger senere på sommeren. Men det ligger stadig på 50, og sidste år tiltrak vi knap 100 ryttere, så det går ikke, siger Bent Møller Andersen fra Agerskov Cykel Klub.

- Det er rigtig ærgerligt, så vi håber, at folk allerede nu sætter kryds i kalenderen til tirsdag i uge 32 i 2021, tiføjer han.

Plaster på såret

Også Agerskov Byfest er aflyst på grund af corona, men her får Agerskovborgerne en havefest som plaster på såret.

- Byfesten kommer i år hjem i din have. Vores samarbejdspartnere, Spar, Agerskov Kro og Marianne Sørensen Mad, har lovet at sammensætte lækre grill-menuer, så hold øje med deres Facebooksider, lyder det på byfestens Facebookside.

-Vi har selv lavet en party-pakke, som i kan købe med hjem, som blandt andet indeholder pynt til haven og vådt til ganen. Pakken kan købes fredag den 7. august foran Spar, hvor vi også sælger kolde fadøl og varme ringridere. Om lørdagen i uge 32 kører vi desuden rundt i hele byen, og sørger for frisktappet fadøl, rødvin og shots, lyder det videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce