Annonce
Midtsyd

Gang i gymnastikken i Agerskov

Der var rig lejlighed til at se, hvad gymnasterne har arbejdet med i de forløbne måneder, ved gymnastikopvisningen i Agerskov. Foto: Thomas Holl
Agerskov Hallen summede af aktivitet, da Agerskov Sogns Ungdomsforening forleden inviterede til den traditionsrige gymnastikopvisning.
Annonce

Agerskov: 450 mennesker havde taget plads, da Agerskov Sogns Ungdomsforening i torsdag holdt gymnastikopvisning i Agerskov Hallen.

Dermed var hallen fyldt til noget nær sidste plads, da gymnasterne, som traditionen foreskriver, gik på gulvet til indmarch. Og stemningen og opbakningen var i top fra begyndelsen.

Da nationalsangen ”Der er et yndigt land” var blevet sunget, bød formand Maria Gregersen velkommen, og så gik det løs på gulvet.

I alt 10 var på gulvet, heraf fire gæstehold, og alle gymnaster gav prøver på det, de har arbejdet med i vintermånederne.

Følgende hold var i aktion i torsdags: Puslinge, mor/far/barn, Bullerbasser, Turbospring, Youngsters, Quindeholdet, Minimix, Powertumling, Junior Ynglinge Nord og til sidst Agerskov Ungdomsskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce