Annonce
Midtsyd

Genbrug: Nye skilte skal gøre det nemmere at sortere

Ny skiltning på Provas´tre genbrugspladser i Haderslev, Vojens og Gram, skal gøre sorteringen lettere for brugerne. Foto: Provas
Annonce

Haderslev Kommune: Når Provas i uge 35 skifter skiltene på de tre genbrugspladser i Haderslev, Vojens og Gram, bliver skiltene simple og gør sorteringen lettere.

Ved at bruge piktogrammerne udviklet af Dansk Affaldsforening, bliver sorteringen mere ensrettet og forhåbentlig nemmere for forbrugerne. Piktogrammerne bliver allerede brugt i forskellige udstrækninger i 91 af landets 98 kommuner.

- Vi har arbejdet på at gøre dem simple, så man hurtigt kan finde den rigtige container. Er man i tvivl kan man naturligvis stadig spørge os, fortæller Flemming Petersen, pladsmedarbejder i Provas.

Med planen om åbning af den nye genbrugsplads på Knavvej i Haderslev sidst i 2021, giver dette også en oplagt mulighed for at teste skiltningen på den nuværende genbrugsplads.

- Vi vil samle erfaring om udformning og kommunikation af de nye skilte, så vi er klar med den bedst mulig oplevelse, når vi åbner den nye genbrugsplads, siger Conny Barsballe, driftsleder hos Provas.

Selvom forbrugeren ikke skal sortere anderledes, vil enkelte af containerne/fraktionerne skifte navne. Man kan få en oversigt over de nye fraktioner på genbrugspladserne og på Provas’ hjemmeside www.provas.dk.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce