Annonce
Midtsyd

Generalforsamling i Skrydstrup: Drømmen om en multihal lever stadig

Styregruppen for Skrydstrup Kultur og Fritidscenter, her i 2019 ved indvielsen af de nye omklædnings- og badefaciliteter, er klar til at tage fat på kommende projekter. Arkivfoto: Mette Henriksen
Annonce

SKRYDSTRUP: Styregruppen for Skrydstrup Kultur og Fritidscenter kunne på grund af covid-19 ikke få afholdt den planlagte generalforsamling den 17. marts. En ny dato er nu fundet.

- Det bliver tirsdag den 25. august klokken 19.00 på adressen Gl. Bevtoftvej 17 i Skrydstrup. Der er sket en del efter overtagelsen af 1978 bygningen fra skolen i 2015, men vi har stadigvæk udfordringer foran os i styregruppen, fortæller formand Sonja Besendahl.

- Det største hængeparti er multihallen, som vi desværre ikke kunne skaffe midler nok til. Det havde været ønskescenariet, at den havde stået færdig sammen med bygningen af omklædning og badefaciliteter, der blev indviet i december 2019. Håbet er ikke opgivet, og vi klør på igen med nye ansøgninger, tilføjer hun.

- Ønsket er også at få lavet en fodboldgolfbane. I forvejen råder vi over tre krolfbaner, der bliver flittigt benyttet.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, skal være formand Sonja Besendahl i hænde senest  otte dage før generalforsamlingen på mobil 2461 3516.

- Når vores generalforsamling slutter, fortsætter Skrydstrup Ungdoms og Idrætsforening deres generalforsamling, oplyser formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce