Annonce
Midtsyd

Genforeningsfest i Kastrup er udsat til næste forår

Forfatter og foredragsholder Sven-Erik Ravn fra Gram taler under overskriften ”Stemninger før og efter afstemningen” ved genforeningsfesten i Kastrup. Privatfoto
Der står teater, foredrag og fællessang på programmet, når forsamlingshuset i Kastrup Inviterer til forsinket genforeningsfest i marts 2021.
Annonce

Kastrup: Ligesom mange andre forsamlingshuse rundt i landet måtte også Kastrup Forsamlingshus aflyse sin genforeningsfest, der skulle have fundet sted fredag den 13. marts, på grund af corona-pandemien. Festen skulle have markeret 100 året for Sønderjyllands genforening med Danmark.

- Det var vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over, for alt var planlagt til mindste detalje. Selv kaffebordet var dækket og klart, siger Peter Prinds, der er formand for forsamlingshuset.

Arrangementet er nu udsat til næste forår.

- Vi har ikke kunnet finde en passende lejlighed til at holde dette arrangement i år, så det bliver i stedet i marts 2021. Der bliver dermed tale om en 101 års genforeningsfest, siger Peter Prinds.

Han tilføjer, at programmet vil være det samme som tidligere annonceret. Det betyder, at man vil kunne se teaterstykket ”Her går grænsen”, som opføres af Det Lille Teater fra Gråsten, hvorefter forfatter og foredragsholder Sven-Erik Ravn fra Gram vil tale under overskriften ”Stemninger før og efter afstemningen”. Efterfølgende er der kaffebord og fællessang.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Gram og omegn samler ind til godt formål

Midtsyd

Gram: Intro-dag på padelbanen

Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Annonce