Annonce
Midtsyd

Glæde på STUK: Fri bane for studenterkørsel

Gallafesten på STUK er aflyst, til gengæld gav regeringen onsdag grønt lys for at årets studenter skal have lov til den traditionelle studenterkørsel. Arkivfoto Mette Henriksen
Gallafesten på STUK i Toftlund er aflyst, til gengæld gav regeringen onsdag grønt lys for at årets studenter skal have lov til den traditionelle studenterkørsel.
Annonce

TOFTLUND: Corona-epidemien har vendt op og ned på vores hverdag hele foråret, og der er fortsat mange ting, vi kun må med de skærpede retningslinjer i baghovedet.

Nogle af dem, som har været på pinebænken, er årets studenter, som længe har frygtet for at gå glip af én af de helt store oplevelser ved at blive student, nemlig studenterkørslen.

Den ser imidlertid ud til at være reddet nu. Regeringen og Folketingets partier har valgt at give mulighed for studenterkørsel og andre uddannelsesafslutninger, men under forudsætning af, at det foregår klassevist. Det oplyser Børne- og ungeministeriet onsdag aften.

På STUK i Toftlund får de første elever hue på og skal hejse flaget sammen med rektor Morten Thorndal mandag den 22. juni.

- Gallafesten er aflyst, så der bliver derfor ikke ankomst med fine biler og store kjoler i år. Vi mangler stadig afklaring om, hvad studenterne må i forhold til studenterkørsel, så det venter vi på med spænding, fortæller Charlotte Hedegaard Nielsen fra STUK.

Af hensyn til smittetrykket skal der tages forholdsregler i forbindelse med fejring af afslutninger på uddannelser. Her bør fejringerne foregå ved, at man kun samles klassevist og holdvist, der vil dog være mulighed for, at nærmeste familie også kan deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce