Annonce
Midtsyd

Gram: Ældre Sagen giver julepakker til de frivillige

På grund af coronaen får de frivillige i Ældre Sagen i Gram ingen fest i år. Til har de alle kunnet hente en julepakke fra foreningen hos Kiosk, Vin & Gaveshop. Her overrækker lokalforeningens formand Steen Jensen (til venstre) og Lars Schmidt fra kiosken en julepakke til Mary Madsen. Privatfoto
De frivillige i lokalafdelingen må på grund af coronaen undvære den årlige hjælperfest. Til gengæld har afdelingen forkælet dem med pakker fra kiosken på Torvet i Gram.
Annonce

Gram: Mange brancher, forretninger og foreninger har det meste af 2020 haft svære betingelser på grund af coronavirussen.

Det kan man tale med om hos Ældre Sagens lokalafdeling i Gram, hvor man naturligvis også har måttet forholde sig til den uønskede virus.

- Vi har været nødt til at aflyse en del af vores aktiviteter, og andre har vi forsøgt at gennemføre under hensyntagen til de restriktioner, der er udstukket af myndighederne. De arrangementer, vi har kunnet gennemføre, har krævet en stor indsats af vores mange frivillige. Uden dem kunne Ældre Sagen i Gram slet ikke fungere, siger Steen Jensen, der er formand for lokalafdelingen.

Annonce

Pakker i stedet for fest

En af de aktiviteter, der er blevet aflyst, er den årlige fest for netop de frivillige.

- Og det er vi kede af, for det er netop her, vi har mulighed for at takke dem for den indsats, de gør i løbet af året, siger formanden.

De frivillige får nu en tak alligevel, fortæller Steen Jensen.

- Vi har valgt at uddele julepakker til alle vores frivillige. I samarbejde med Kiosk, Vin & Gaveshop i Gram har vi fået sammensat julepakker, som de frivillige selv har kunnet afhente i forretningen på Torvet i Gram, siger han.

Ældre Sagen i Gram tæller 900 medlemmer og 89 frivillige hjælpere. Dermed har afdelingen en af de højeste andele af frivillige i forhold til skaren af medlemmer, hvis man sammenligner med alle foreningens øvrige lokalforeninger i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce