Annonce
Midtsyd

Gram Handel HER: Ny hjemmeside og flere medlemmer

Erhvervsdirektør for Haderslev Erhvervsråd, Gert Helenius, på et kickoff-møde i Gram tidligere på året. Arkivfoto: Thomas Holl
Gram Handel blev til årsskifte til Gram Handel HER. Samarbejdet har hurtigt givet den ønskede synergieffekt.
Annonce

GRAM: Efter at have eksisteret i 25 år som selvstændig enhed, nedlagde Gram Handelsklub sig selv i 2019, for i 2020 at genopstå som et integreret netværk i Haderslev Erhvervsråd (HER, red).


For os er det et vigtigt at skabe en rød tråd i de forskellige netværk vi har, så vi kan strømline det udtryk, som vi ønsker at give udadtil.


Siden hen har Gram Handel HER, som netværket for detailhandlen, erhvervsdrivende og specialbutikker i slotsbyen i dag hedder, fungeret som et udvalg under HER med et lokalt forankret aktivitetsudvalg, som udfører de lokale opgaver i forbindelse med aktiviteter og events, mens HER hjælper med at facilitere møder og markedsføring af aktiviteter.

Annonce

Stor interesse

Et rigtig godt valg i forhold til at trække flere medlemmer til, viser det sig nu.

- Der er kommet fire til fem nye medlemmer i Gram Handel HER, siden det blev et integreret netværk i HER per årsskifte, og der er flere på vej. Interessen er stor, fortæller Katrine Højgaard, kommunikations- og marketingmedarbejder i HER.

”Giftermålet” med HER har også resulteret i en ny hjemmeside, Gram Handel HER, og den gik i luften i sidste uge.

- For os er det et vigtigt at skabe en rød tråd i de forskellige netværk vi har, så vi kan strømline det udtryk, som vi ønsker at give udadtil. Der er også lagt vægt på, at hjemmesiden er blevet mere brugervenlig, og så har Gram som noget nyt fået en kultunaut-integration, som trækker sin info direkte fra kultunaut. Det vil sige, at når man opretter et event på kultunaut med postnummer i Gram, så vil det automatisk komme til at figurere på gramhandel ’det sker’-siden.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce